Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Фабрицио Романо сподели актуална информация за мениджъра на Ман Юнайтед от „клубни източници“

Автор: tribunamanunited
Източник: FootballFancast
2339
Нова актуализация на мениджъра на Манчестър Юнайтед се появи от надеждния журналист Фабрицио Романо след напрегната седмица, която феновете на Манчестър Юнайтед ще искат бързо да забравят.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Фулъм - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

"Червените дяволи" се отправят към днешното гостуване на Фулъм след две разочароващи поражения с 3-0 от Манчестър Сити и Нюкасъл Юнайтед съответно във Висшата лига и Купата на лигата. Нова загуба днес на "Крейвън Котидж" може да изпрати отбора на Тен Хаг в долната половина на таблицата на лигата до края на уикенда.

Рой Кийн смята, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг трябва да снеме капитанската лента от Бруно Фернандеш
Бруно Фернандеш е „брилянтен футболист“, но не и "капитански материал", според Рой Кийн, който смята, че отношението, което играчът показа по време на мъчителното поражение на Юнайтед в неделното дерби на Манчестър от Ман Сити на „Олд Трафорд“, е „не...
След двете последни загуби се появиха информации, че нидерландският специалист се разгожда по „тънък лед“, като Рубен Аморим от Спортинг Лисабон и Зинедин Зидан се смятат за двама потенциални кандидати да заменят Тен Хаг.


В коментар в YouTube италианецът Романо сподели нова актуализация на мениджъра на Ман Юнайтед, получена от „клубни източници“, които са отрекли слуховете за търсене на нов мениджър, заявявайки следното: „Манчестър Юнайтед отрича всяка идея или контакт за замяна на Ерик тен Хаг с нов старши треньор. Клубните източници гарантират, че историите за новия мениджър са „категорично неверни“.

Манчестър Юнайтед все още може да се класира за Шампионската лига през този сезон дори ако не е в четворката

През сезон 23/24 ще има нов формат на Шампионската лига, който може да има сериозни положителни последици за Манчестър Юнайтед през този сезон.



Ерик тен Хаг и Манчестър Юнайтед ще искат да са част от Шампионскат...
Може да се твърди, че Тен Хаг все още има известен кредит на доверие на "Олд Трафорд" след успешен първи сезон начело, когато той изведе клуба в челната четворка, спечели Купата на Футболната лига и стигна до финала на ФА Къп.

11423Er.webp
( Източник снимка- Getty)
Въпреки това слабите резултати на тима няма да бъдат толерирани нито от феновете, нито от медиите на Острова. Ето защо, ако нещата продължат така, клубът може да бъде принуден да направи промяна, но в момента, както изглежда, от ръководстовто са напълно зад Тен Хаг, надявайки се, че той може да обърне нещата, започвайки днес с победа над Фулъм.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "БРУНО ФЕРНАНДЕШ | ТЕЖКА ли е КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини