Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Андре Онана показва истинското лице, след като вратарят на Манчестър Юнайтед беше закован на пейката за Камерун

Автор: tribunamanunited
1465
Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана беше изваден от титулярния състав на Камерун за мачa от груповата фаза на Купата на африканските нации срещу Гамбия във вторник, който беше задължителен за печелене за "Неукротимите лъвове".

Интер предлага на Манчестър Юнайтед Дензъл Дъмфрис в замяна на Аарон Уан-Бисака
Интер се интересува от привличането на десния бек на Манчестър Юнайтед Аарън Уан-Бисака през януарския трансферен прозорец и е предложил Дензъл Дъмфрис в замяна на десния бек на "Червените дяволи", според Sun.

...
Онана може и да е загубил мястото си в стартовите 11 за Камерун, но той даде ясно да се разбере, че желанието му националният му отбор да продължи в Купата на африканските нации е огромно.


Фабрис Ондоа зае мястото на Андре Онана, допускайки два гола в мача, а Камерун се нуждаеше от две попадения за обрат само четири минути преди края на срещата. Тези голове обаче пристигнаха, като дори имаше време за още драма и късен гол на Гамбия, който беше отменен заради игра с ръка.

Новият главен изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед Омар Берада посочи Хари Магуайър като пример за това как не трябва да се прави трансферен бизнес
Новият главен изпълнителен директор (CEO) на Манчестър Юнайтед - Омар Берада, направи красноречиви коментари в миналото как не трябва да се прави трансферен бизнес и той използва Хари Магуайър като пример.

...
Андре Онана обаче не изпадна в ситуация на самосъжаление. По време на мача той беше видян да насърчава своите съотборници, докато преследваха резултата, който им беше необходим, за да останат в турнира.

12424a2.webp
Андре Онана насърчаваше своите съотборници срещу Гамбия ( Източник снимка- Getty )


Камерунският вратар не винаги се е разбирал добре с мениджъра на тима Ригоберт Сонг, като футболистът веднъж вече обяви, че се оттегля от международната сцена след Световното първенство през 2022 г. на фона на разногласия с бившия защитник на Ливърпул. Той промени това свое решение в навечерието на Купата на африканските нации, но представянето му на вратата във втората среща получи доста критики, което доведе до решението на селекционера да остави вратаря на Манчестър Юнайтед на пейката срещу Гамбия.

Сър Алекс Фъргюсън каза на Жозе Моуриньо да привлече един играч в Ман Юнайтед, но той пренебрегна съвета му
Жозе Моуриньо пренебрегна препоръката на сър Алекс Фъргюсън да привлече Деле Али в Манчестър Юнайтед.

...


Първият мач в групата срещу Гвинея завърши наравно, като съперникът на Камерун игра цялото второ полувреме с 10 човека. Върху представянето на Онана беше акцентирано след втория мач, като шампионът от предишното издание на турнира Сенегал спечели с 3-1, а камерунският вратар получи относително лек гол в мача, отбелязан от Садио Мане в добавеното време.



Победата на Камерун срещу Гамбия обаче все пак им позволи да завършват на второ място в групата, пред Гвинея, с повече отбелязани голове. И двата отбора обаче ще продължат напред, като четирите най-добри тима, завършили трети в групите си, също се класират за осминафиналите.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "🎥 СТАНАХ ФЕН на Райън ГИГС | ФЕН ИНТЕРВЮ с ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини