Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

„Астрономическа оферта“ пристигнала за Бруно Фернандеш през януари – лоялността го задържала в Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
897
Бруно Фернандеш получи „астрономическа оферта“ да се присъедини към Ал-Хилал през януари, но обърна гръб на Саудитска Арабия поради лоялността си към Манчестър Юнайтед.

Тен Хаг трябва да се откаже от бразилеца Антони, който записа оценка 2/10 и направи 2 пропуска срещу Уулвс
Манчестър Юнайтед се изкачи до седмо място във Висшата лига, след като спечели важни три точки при гостуването на Улвърхемптън Уондърърс.

...
Според португалското издание Record атакуващият халф е отхвърлил „фараонско предложение“, за да остане на „Олд Трафорд“.

2.3.2024Bru.webp
Фернандеш остава в Юнайтед въпреки интереса от Саудитска Арабия ( Източник снимка- Getty )


Според тяхната информация капитанът на Манчестър Юнайтед е отговорил отрицателно на предложението от страна на Жорже Жезус, вярвайки, че той все още има какво да постига в европейския футбол с фланелката на Юнайтед.


Португалецът е отхвърлил предложението, тъй като иска да продължи да се бори за титли и купи с "Червените дяволи", а за предложените числа се коментира, че биха били „неоспорими“ в очите на мнозина други.

Tийнейджърът на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е следян изкъсо от Реал Мадрид и ПСЖ
Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е желан от Пари Сен Жермен и Реал Мадрид на фона на твърденията, че неговите агенти имат план за бъдещето му.

...
Полузащитникът е изрично желание на мениджъра на Ал-Хилал Жорже Жезус, който работи с него в Спортинг и португалският специалист явно иска да се събере с играча отново.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Уест Хем от Висшата лига???

Това означава, че високата оценка на клуба от Саудитска Арабия не се е променила и най-вероятно ще има нова оферта за Бруно Фернандеш през лятото.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Улвърхемптън 3-4 Манчестър Юнайтед 1.2.2024

Португалецът има договор с Ман Юнайтед до лятото на 2026 г. с опция за удължаване с една година, така че Ал-Хилал ще трябва наистина да предложат умопомръчителна оферта, за да убедят както клуба, така и играча да се разделят и да поемат в различни посоки.

Все пак, поне за момента, няма индикации, че Бруно Фернандеш или Манчестър Юнайтед имат намерения това да се случи независимо от финансовата оферта за играча, която може да пристигне през идното лято.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КОБИ МЕЙНУ ГЕРОЙ | Улвърхемптън 3-4 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини