Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Безмилостният Ратклиф е готов да продаде квартет на Ман Юнайтед, ако четиримата откажат да приемат намаление на заплатите си

Автор: tribunamanunited
1720
Според нов доклад на ESPN Манчестър Юнайтед ще приеме оферти за четирима играчи от първия отбор освен ако те не приемат да подпишат удължаване на договорите си при занижени финансови условия.

Сър Джим Ратклиф показа безмилостната си страна в изтекъл имейл – персоналът на Манчестър Юнайтед „бесен“
Съобщава се, че служителите на Манчестър Юнайтед са недоволни от изтекъл имейл от новите акционери от "INEOS", разкриващ планове за намаляване на клубните придобивки за предстоящия финал на ФА Къп през следващия месец.

...


Във въпросния квартет влизат Аарън Уан-Бисака, Хари Магуайър, Виктор Линдельоф и Скот Мактоминей.

2742024Jim23.webp
Четиримата играчи ще трябва да намалят заплатите си, ако искат да останат на "Олд Трафорд" ( Източник снимка- Getty )


Единственото общо нещо между тези четирима е, че съответните им договори изтичат в края на следващия сезон. В случаите на Магуайър и Мактоминей клубът има опции за удължаване на контрактите им с допълнителни 12 месеца, като тези клаузи е малко вероятно да бъдат активирани.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Бърнли от Висшата лига???

Бъдещето на четиримата играчи на "Олд Трафорд" е на кръстопът. Ако някой от квартета не е склонен да приеме нова сделка, тогава предстои продажба през това лято, за да се гарантират шансовете на Манчестър Юнайтед да извлече максимална финансова стойност от съответните трансфери.

Манчестър Юнайтед може да сключи много изгодна сделка през лятото заради Джейсън Уилкокс
Манчестър Юнайтед може да успее да използва Джейсън Уилкокс като свое тайно оръжие, за да постигне една от изненадващите сделки през летния трансферен прозорец.

"Червените дяволи" потвърдиха назначаването на Уилкокс за технически директор в...


В доклада на "ESPN" се твърди именно това - четиримата „могат да напуснат при подходящи оферти [през това лято] освен ако не са готови да подпишат нови договори при намалени условия.“

Манчестър Юнайтед търси алтернатива на Аарън Уан-Бисака през лятото
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед преговаря за подписа на Джерeми Фримпонг от Байер Леверкузен, тъй като в момента изглежда, че Аaрън Уан-Бисака може да напусне клуба през идния трансферен прозорец.

...


Предполага се, че сър Джим Ратклиф има желание да намали огромните заплати, които футболистите на Юнайтед получават. Въпреки че горните четирима играчи, посочени от ESPN, не са сред най-добре печелещите в клуба, предполагаемият ултиматум на Манчестър Юнайтед би имал смисъл, за да се запазят в отбора поне част от тях, но само като резервни играчи от разширения състав в най-добрия случай.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "БРУНО МАГНИФИКО | Манчестър Юнайтед 4-2 Шефилд Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини