Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Цел на Манчестър Юнайтед, „подобен на Ерлинг Холанд“, може да стане супер звезда

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
1401
Израелецът Оскар Глук е считан за талант, който може да подражава в играта си на Ерлинг Холанд и Садио Мане, а Манчестър Юнайтед следи вълнуващия младеж, който наскоро се появи в редиците на Ред Бул Залзбург.

Дейвид Орнстийн разкри какво е чул за бъдещето на Ерик тен Хаг на фона на спекулациите за уволнението на мениджъра на Ман Юнайтед
Ерик тен Хаг се оказва под голям натиск в началото на сезона след разочароващо начало на кампанията.

В момента Юнайтед е 10-ти във Висшата лига, очаквайки съботния мач срещу Брентфорд, като вече има шест загуби във всички състезания, след ка...
Внушителната сметка от общо шест гола и асистенции само в 13 мача, откакто се премести в Залцбург от Макаби Тел Авив през лятото, само увеличи очакванията към 19-годишния Оскар Глук, който потенциално ще последва стъпките на Холанд и други негови колеги, преминали през австрийския отбор.


В същото време "The Sun" съобщава, че Манчестър Юнайтед (заедно с Арсенал и Ливърпул) са видели отблизо как тийнейджърът плеймейкър вкарва за Израел срещу Румъния по време на международната пауза през септември.

Кристиан Ериксен идентифицира важен проблем на Ман Юнайтед, с който Ерик тен Хаг трябва да се справи
Кристиан Ериксен идентифицира липсата на концентрация в ключови моменти, като например непосредствено след отбелязване на гол, като една от основните причини за настоящите лоши резултати на Манчестър Юнайтед.

...


И Герхард Щрубер, старши треньорът на Ред Бул Залцбург, не се съмнява, че играчът, считан за „един от най-големите таланти в Европа“, все още има няколко големи стъпала, за да се изкачи до най-високото ниво по футболната стълбица.

„Вярвам, че той може да има кариера, подобна на Ерлинг Холанд и Садио Мане“, казва Щрубер, бившият мениджър на Барнзли, пред "Sport5".

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Брентфорд от Висшата лига???

„Той представя талант със страхотна крива на обучение. Играч от висок профил и разбира как трябва да играе и без топка. Много сме доволни от развитието му.”

На едва 19-годишна възраст нетипичната зрялост на Глук и неговата висока тактическа грамотност ще намалят притесненията относно способността му да направи незабавна крачка напред към клуб с размера и ранга на Манчестър Юнайтед.



Глук се присъедини към Ред Бул Залцбург през лятото за сумата от £6 милиона. По този начин той отхвърли интереса към него от Барселона, чувствайки, че редовният футбол в първия отбор в Австрия би бил по-полезен за неговото развитие.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "ПОРЕДЕН СРАМ | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-3 ГАЛАТАСАРАЙ | ФЕН РЕАКЦИЯ | Шампионска лига":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини