Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Челси взема треньор, спечелил титла, Манчестър Юнайтед взема мениджър, приоритет номер едно за клуба

Автор: tribunamanunited
1155
Челси получи зелена светлина да назначи един от своите топ кандидати за заместник на Маурисио Почетино, след като Фабрицио Романо сподели актуална информация относно шансовете на Енцо Мареска да поеме поста, докато за Манчестър Юнайтед сега се смята за по-вероятно да назначат алтернативен мениджър.

Медиите хвърлиха спасителен пояс на Ерик тен Хаг, след като ядосаха INEOS преди финала за ФА Къп
Съобщава се, че INEOS са недоволни, тъй като спекулациите за бъдещето на Ерик тен Хаг в Ман Юнайтед продължават да се въртят преди финала за ФА Къп....


Последната информация за ситуацията идва от италианския журналист Фабрицио Романо, който разкри, че шефът на Лестър Мареска вече е дал зелена светлина за преминаване на "Стамфорд Бридж".

Гласувай тук: Каква е вашата прогноза за двубоя Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед от ФА Къп

Италианецът, който работи като асистент на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити през сезон 2022/23, изведе "Лисиците" до шампионската титла през първия си сезон начело, подпечатвайки завръщането на клуба във Висшата лига след един сезон в Чемпиъншип.

5252024McЕ.webp
Енцо Мареска спечели трофея от второто ниво на английския футбол ( Източник снимка- Getty )


Въпреки че италианецът очевидно е готов на напусне Лестър и да приеме предизвикателството да води Челси във Висшата лига, според "TEAMtalk" предпочитанието на лондончани е Киърън Маккена да поеме поста. Североирландецът изведе Ипсуич до последователни промоции от Лига Едно до Висшата лига за малко повече от две години.

5252024Mc.webp
Киърън Маккена е предпочитаният кандидат от Челси ( Източник снимка- Getty )


Въпреки това 38-годишният специалист е на радара на бившия си клуб Манчестър Юнайтед, които най-вероятно вече са взели решение за бъдещето на настоящия си мениджър Ерик тен Хаг.

Киърън Маккена беше помощник-треньор в Юнайтед, като започна с юношеските отбори, преди да бъде повишен да работи с първия отбор под ръководството на Оле Гунар Солскяер, преди да замине за "Портман Роуд" през декември 2021 г.

Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро и да го замени с „отличен“ халф
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро през това лято и да го замени с „отличен“ полузащитник, на когото Бруно Фернандеш много се възхищава....


Времето на младия специалист в Ипсуич, както изглежда, вероятно скоро ще приключи с двата гиганта от Висшата лига в надпревара за услугите му.

Youtube banner


Манчестър Юнайтед обаче е клубът, който е начело в състезанието за подписа му, като информациите сочат, че негови представители вече са се срещнали с техническия директор на "Червените дяволи" Джейсън Уилкокс и бъдещия главен изпълнителен директор Омар Берада, за да обсъдят възможно назначение.

Манчестър Юнайтед „може да предложи играч“ плюс пари в замяна на централен защитник на стойност над £55 милиона
Централни защитници са абсолютно задължителни за привличане през лятото, тъй като Манчестър Юнайтед вече официално обяви раздялата си с Рафаел Варан след края на сезона, а също се очаква да има още напускащи бранители през идния трансферен прозорец и...


И според съобщенията, Киърън Маккена предпочита преместване на "Олд Трафорд" пред "Стамфорд Бридж" и в момента вярва, че работата като наследник на Тен Хаг "е негова".

Тази новина очевидно ще дойде като студен душ за Челси, които е много вероятно да се ориентират към Енцо Мареска като заместник на вече напусналия Почетино.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВСИЧКО или НИЩО на УЕМБЛИ | ФЕН РЕАКЦИЯ след Брайтън 0-2 Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини