Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Кристиан Ериксен идентифицира важен проблем на Ман Юнайтед, с който Ерик тен Хаг трябва да се справи

Автор: tribunamanunited
Източник: Mirror
741
Кристиан Ериксен идентифицира липсата на концентрация в ключови моменти, като например непосредствено след отбелязване на гол, като една от основните причини за настоящите лоши резултати на Манчестър Юнайтед.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Брентфорд от Висшата лига???

Датчанинът призна, че навикът на Манчестър Юнайтед да допуска голове почти веднага след отбелязване на попадение се превръща в основен проблем за тима.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 2-3 Галатасарай

Играта на Юнайтед в защита е изключително незадоволителна през този сезон във Висшата лига, като тима загуби четири от първите си седем мача за първи път в историята. А Ериксен е категоричен, че неспособността да се запази коцентрация в ключови моменти има пагубен ефект.

„Страхът надделява“ – специалист по психично здраве обяснява защо изграч на Ман Юнайтед страда през този сезон
Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана позволи на страха да го завладее през този сезон и „има нужда от някой, който да му помогне да се справи със ситуацията“, смята треньор, профилиран в сферата на менталното здраве на спортистите.

...


„Мисля, че имахме някои добри ситуации в мача, но в моментите, когато поведем в резултата, винаги допускаме попадение след това“, каза датският полузащитник пред "TNT Sports" във вторник вечер. „Разбира се, това не ни позволява да контролираме играта и това е нещо, което трябва да променим много бързо", отбеляза още датският полузащитник.

Дейвид Орнстийн разкри какво е чул за бъдещето на Ерик тен Хаг на фона на спекулациите за уволнението на мениджъра на Ман Юнайтед
Ерик тен Хаг се оказва под голям натиск в началото на сезона след разочароващо начало на кампанията.

В момента Юнайтед е 10-ти във Висшата лига, очаквайки съботния мач срещу Брентфорд, като вече има шест загуби във всички състезания, след ка...


Ериксен още коментира: „Не мисля, че увереността е проблем, а по-скоро липсата на осъзнатост и острота (на съзнанието), за да се поддържаме наистина във форма и да останем два пъти напред (в резултата) – не трябва да захвърляме (преднината си), а го направихме и в други мачове перз този сезон. Така че не мисля, че е липса на увереност, а просто вземаме неточни решения в грешните моменти и това ни коства (победата)".




"Червените дяволи" са изправени пред решаващ двубой с Брентфорд на "Олд Трафорд" в събота преди международната пауза, като Тен Хаг се нуждае от победа и добър резултат след двете поредни поражения от Кристъл Палас и Галатасарай.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "ПОРЕДЕН СРАМ | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-3 ГАЛАТАСАРАЙ | ФЕН РЕАКЦИЯ | Шампионска лига":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини