Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Кристиано Роналдо „изисква“ от Ал-Насър да направят трансферен удар за полузащитник на Манчестър Юнайтед

Дуото игра заедно в Ман Юнайтед в продължение на три месеца, преди договорът на Роналдо да бъде прекратен на фона на публичното му избухване срещу Ерик тен Хаг през ноември 2022 г.
Автор: tribunamanunited
1081
Съобщава се, че Кристиано Роналдо е казал на Ал-Наср да направят трансферен ход за Каземиро, за когото се твърди, че е отворен за „ново предизвикателство“.

Младеж на Манчестър Юнайтед претърпя разочарование в новия си клуб 24 часа след преминаването си
Младият играч на Манчестър Юнайтед Макси Ойеделе се присъедини към Форест Грийн Роувърс във Втора лига в сряда, но преместването под наем започна с уволнението на мениджъра и бивш играч на Уотфорд - Трой Дийни.

...
Бразилецът беше обект на слухове за напускане на Манчестър Юнайтед през последните седмици, като дефанзивният полузащитник навършва 32 години през следващия месец. Въпреки че имаше брилянтен дебютен сезон на "Олд Трафорд", спадът във формата му преди контузията накара някои фенове да се чудят какво дългосрочно бъдеще има той в клуба.


Каземиро подписа петгодишен договор при пристигането си в Юнайтед през август 2022 г. на 30-годишна възраст - нещо, което беше критикувано като лошо планиране. Юнайтед пръсна 60 милиона паунда за играча, но съществуват опасения, че клубът може да не си върне и половината от тях само 18 месеца след пристигането му на "Олд Трафорд".

Треньорът на младежкия отбор на Манчестър Юнайтед Том Хъдълстоун вярва, че Ерик тен Хаг все още е правилният човек за поста
Треньорът на юношите на Манчестър Юнайтед - Том Хъдълстоун, защити критикувания мениджър на първия тим Ерик тен Хаг.

...
Тъй като се очаква сър Джим Ратклиф да възприеме безмилостен подход, когато става дума за трансфери, договори и продажби, спекулациите за напускане на Каземиро може и да се окажат реалност. Юнайтед са готови да изслушат оферти за играча през този месец, но в крайна сметка не предвиждат продажба поне до лятото.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "🎥 ТРАНСФЕРИТЕ през ЯНУАРИ | Серу Гираси, Пауло Дибала, Ерик Максим Чупо-Мотинг, Майкъл Олисе":



Въпреки това в доклад от "Foot Mercato" се твърди, че Кристиано Роналдо е дал нареждане на Ал-Насър да направят каквото могат, за да привлекат бившия му съотборник от Реал Мадрид в Саудитската професионална лига, с която Каземиро по принцип често е свързван.

1202024C.webp
Кристиано Роналдо премина в Ал Насър Рияд ( Източник снимка- Getty )


При всички положения за трансфер на Каземиро може да се говори едва след като Манчестър Юнайтед привлече нов дефанзивен халф в тима, тъй като конкретно този пост е проблематичен за тима от доста време насам.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО НАЧАЛО | Сър Дейв Брейлсфорд, Пол Мичъл и Жан-Клод Блан в Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини