Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Давид де Хеа беше „забелязан“ в Манчестър на фона на спекулации за шокиращо завръщане в Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: SportBible
824
Давид де Хеа беше забелязан в Манчестър на фона на спекулациите, че може да се завърне в Манчестър Юнайтед.

Де Хеа прекрати 12-годишната си кариера в Юнайтед през юли тази година, като потвърди, че ще напусне клуба, след като спечели наградата "Златна ръкавица" през миналия сезон.

101023DeH.webp
( Източник снимка- Getty)
От друга страна, Ерик тен Хаг търсеше дори двама вратари по време на летния трансферен пазар, подписвайки с камерунския вратар Андре Онана от Интер Милано за £47 милиона, а също и с Алтай Байъндър от Фенербахче за 5 милиона евро.

„Страхът надделява“ – специалист по психично здраве обяснява защо изграч на Ман Юнайтед страда през този сезон
Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана позволи на страха да го завладее през този сезон и „има нужда от някой, който да му помогне да се справи със ситуацията“, смята треньор, профилиран в сферата на менталното здраве на спортистите.

...


В крайна сметка 27-годишният камерунски футболист нямаше най-лесния старт на живота си на "Олд Трафорд", като направи редица скъпо струващи грешки, някои от които накараха феновете да се запитат дали е трябвало клубът да се раздели с Де Хеа.


32-годишният испанец наскоро добави гориво към разгарящите се спекулации, че може да се върне в Юнайтед, след като публикува в Instagram своя снимка на тенис корт в Манчестър.

Всъщност Де Хеа може да бъде много много полезен, ако Онана избере да представлява Камерун на Купата на Африканските нации в началото на следващата година.

Испанският вратар все още не е подписал с нов клуб и остава свободен агент, което означава, че Тен Хаг може да се опита да преподпише с играча, като футболистът поддържа форма с високоинтензивен самостоятелен тренировъчен режим извън терена.

Цел на Манчестър Юнайтед, „подобен на Ерлинг Холанд“, може да стане супер звезда
Израелецът Оскар Глук е считан за талант, който може да подражава в играта си на Ерлинг Холанд и Садио Мане, а Манчестър Юнайтед следи вълнуващия младеж, който наскоро се появи в редиците на Ред Бул Залзбург.

...
Според други информации обаче Де Хеа иска да живее в родната си страна Испания заедно със семействтото си и новородената си дъщеря, като в тази връзка се твърди, че вратарят обмисля пенсиониране.

banner
Според "Daily Mail" истинската причина за завръщането на Де Хеа в Англия е доста прозаична: „испанският вратар се завърна в Обединеното кралство в понеделник и прекарва няколко дни в оправяне на къщата в Хейл, където живееше, преди да напусне Юнайтед в края на юни след 12 години прекарани в клуба“, гласи докладът.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Остава да се види дали визитата на Де Хеа има нещо общо с бившия му клуб, но феновете вече събраха две и две и смятат, че Юнайтед може да се опита да подпише с него временен договор по примера с Джони Еванс, а защо не и постоянен дългосрочен контракт, което едва ли ще е изненада за някого, ако се случи наистина.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "ШОТЛАНДСКИ БОЕЦ | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-1 Брентфорд | ФЕН РЕАКЦИЯ | Висша лига":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини