Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Дейвид Орнстийн разкри какво е чул за бъдещето на Ерик тен Хаг на фона на спекулациите за уволнението на мениджъра на Ман Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: SportBible
865
Ерик тен Хаг се оказва под голям натиск в началото на сезона след разочароващо начало на кампанията.

В момента Юнайтед е 10-ти във Висшата лига, очаквайки съботния мач срещу Брентфорд, като вече има шест загуби във всички състезания, след като претърпя шокиращо поражение с 3-2 у дома от Галатасарай във вторник.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Брентфорд от Висшата лига???

Според ралични информации атмосферата в съблекалнята на "Олд Трафорд" е "токсична", като Тен Хаг се бори да се справи с няколко нежелани разсейвания.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 2-3 Галатасарай

Джейдън Санчо в момента е изгонен от първия отбор, след като се скара с мениджъра на тима, като се съобщава, че още няколко други играчи не са доволни от ролите си под ръководството на нидерландеца.



Загубата на форма на голмайстора от миналия сезон Маркъс Рашфорд е друга причина за безпокойство, докато продължаващата несигурност около продажбата на клуба само добавя още негативната атмосфера на "Олд Трафорд".

Лошият старт на Юнайтед доведе до спекулации в социалните медии, че Тен Хаг може да бъде уволнен, ако резултатите не се подобрят през следващите няколко седмици.

„Не е луда идея“ – надеждите на Аякс нарастват, тъй като натискът върху Тен Хаг в Манчестър Юнайтед се увеличава
Не би било луда идея Аякс да се обърне към Ерик тен Хаг и да му предложи завръщане в клуба, ако в крайна сметка бъде уволнен от Манчестър Юнайтед.

...


Уважаваният журналист Дейвид Орнстийн обаче твърди, че позицията на Тен Хаг не е под непосредствена заплаха и той запазва пълната подкрепа на собствениците на клуба.

В отговор на въпрос по време на рубриката "Въпроси и отговори" на "The Athletic", Орнстийн каза следното: „Доколкото знам, Манчестър Юнайтед остава напълно зад Тен Хаг и - според мен - с право".

10623Davi.webp
( Източник снимка- Getty )
„Той може и да не е перфектен (но кой е?) и съм сигурен, че би признал, че не е направил всичко, както трябва (но кой го прави?). Въпреки това нидерландецът осигури ясен напредък и успех през миналия сезон, разбира се, със значителни (финансови) разходи. Това промени очакванията и още повечето разходи допълнително ги повишиха. И все пак някои от обстоятелствата, с които той се сблъсква и с които трябва да се справя на и извън терена, са легитимни смекчаващи фактори", коментира още журналистът.

„Страхът надделява“ – специалист по психично здраве обяснява защо изграч на Ман Юнайтед страда през този сезон
Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана позволи на страха да го завладее през този сезон и „има нужда от някой, който да му помогне да се справи със ситуацията“, смята треньор, профилиран в сферата на менталното здраве на спортистите.

...


Дейвид Орнстийн продължи своите разсъждения по темата за евентуалното уволнение на мениджъра на Манчестър Юнайтед по следния начин: "Мисля и се надявам Тен Хаг да получи много повече време и подкрепа. И не само в него трябва да се вглеждаме внимателно, но и в собствеността, по-широката футболна структура (на клуба) и в играчите също".

„В крайна сметка това е бизнес насочен към резултати (на терена) и ние знаем какво ще се случи, ако те не се появят в продължение на дълъг период от време. Юнайтед отчаяно ще се надява да се върне към победите срещу енергичния Брентфорд в събота и след това да се пренастрои по време на международната пауза“, завърши Дейвид Орнстийн.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "ПОРЕДЕН СРАМ | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-3 ГАЛАТАСАРАЙ | ФЕН РЕАКЦИЯ | Шампионска лига":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини