Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Единственото попълнение на Ралф Рангник за Ман Юнайтед най-накрая може да направи дебют, след като беше забелязан на тренировка

Автор: tribunamanunited
1792
Единственото попълнение на Ралф Рангник в Манчестър Юнайтед най-накрая може да дебютира срещу Лутън в неделя, след като беше забелязан на тренировка на първия отбор.

Звезда на Манчестър Юнайтед, сравняван с Меси и Марадона, вече е небелязан за продажба от сър Джим Ратклиф
Усещането около Манчестър Юнайтед през последното десетилетие е, че лошите трансфери на клуба са основната причина отборът да не се представя на желаното ниво нито във Висшата лига, нито в европейските турнири.

...


Австриецът имаше само един трансферен прозорец като временен мениджър на Юнайтед в периода 2021-22 г. и представи списък с трансферни цели в отдела за набиране на персонал на клуба.


Преди време Рангник заяви пред германското издание "BILD", че е говорил с ръководителите на Юнайтед относно потенциалното привличане на шестима играчи, включително Кристофър Нкунку, Луис Диас и Ерлинг Холанд.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Лутън Таун - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Но клубът избра да не подпише с нито един от тези играчи, за да подкрепи новия мениджър Ерик тен Хаг през предстоящото лято.

Финансовата ситуация на Барселона може да промени летните трансферни планове на Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед е изправен пред предизвикателен летен трансферен прозорец, но вратата е отворена за една потенциална сделка, която очевидно би подсилила тима на Ерик тен Хаг.

...


Единственият футболист, който подписа с Манчестър Юнайтед под ръководството на Рангник, е младият дефанзивен халф Тоби Колиър, който се присъедини от Брайтън през март, 2022г.

2.18.2024T.webp
Тоби Колиър пристигна в Юнайтед от Брайтън ( Източник снимка- Getty )


Английски младежки национал, тогава на 18 години, играчът първоначално бе привлечен за отбора под 21 г. на Юнайтед, но впоследствие тренира с първия отбор преди елиминационния сблъсък от Лига Европа срещу Барселона през миналия февруари.



Колиър, който също може да играе като централен защитник, има седем мача за отбора под 21 г. през този сезон, записвайки и една асистенция.

2.18.2024T2.webp
Тоби Колиър дойде в Юнайтед по времето на Ралф Рангник ( Източник снимка- Getty )


Въпреки това 20-годишният англичанин все още не се е появил за старшия отбор на Тен Хаг.

Тийнейджър сензация на Манчестър Юнайтед с 19 гола през този сезон тренира с първия отбор на Тен Хаг
Манчестър Юнайтед е по-добър от всеки друг клуб в интегрирането на млади играчи.

...


Но Колиър отново беше повикан за тренировка на първия отбор преди сблъсъка на Юнайтед от Висшата лига срещу Лутън в неделя - което показва, че може да е на линия да попадне в състава за мача.



Предстои да видим дали единственият трансфер на австриеца Рангник ще запише дебют за първия отбор, след като при привличането му на него се възлагаха големи надежди.

2.18.2024T3.webp
Тоби Колиър тренира с първия отбор за втори път ( Източник снимка- Getty )


ГЛЕДАЙ ВИДЕО "БОРБАТА за ТОП 4 СМЕ | Астън Вила 1-2 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини