Имейлът беше копиран успешно!

СЛУХОВЕ

Ерик тен Хаг е „изправен пред уволнение“ при още едно поражение, докато Ратклиф „намига“ на „готов“ заместник

Автор: tribunamanunited
2861
Според съобщенията старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг „е изправен пред уволнение“, като се твърди, че е „на една загуба от криза“ на „Олд Трафорд“.

Гласувай тук: Каква е вашата прогноза за мача Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед от Висшата лига

Според "Калчомеркато" от Манчестър Юнайтед обмислят привличането на Масимилиано Алегри, ако решат да се разделят с Ерик тен Хаг.

2192024TenM.webp
Масимилиано Алегри е без клуб в момента ( Източник снимка- Getty )


Твърди се, че "Червените дяволи" зад кулисите проучват интереса на Алегри да поеме мениджърската роля, въпреки че от клуба публично изразиха подкрепа си за Тен Хаг през това лято и удължиха договора на нидерландеца.

Youtube banner


Докладът подсказва, че комуникацията между Алегри и Ман Юнайтед остава отворена, като шепотите за интерес се предават по неофициални канали.

След като напусна Ювентус в края на миналия сезон, Алегри проучва опциите си и наскоро отхвърли възможността да бъде мениджър в Саудитската професионална лига.

Ювентус се раздели с 57-годишния тактик заради поведението му на финала за Купата на Италия, който той спечели срещу Аталанта с 1:0. Алегри получи червен картон в добавеното време, защото саркастично аплодира решението на съдията, а също така беше агресивен към журналистите след мача.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг след мача Манчестър Юнайтед 7-0 Барнзли

Въпреки че е описван като „един от най-добрите треньори в света“, вторият престой на Алегри в Ювентус не успя да оправдае очакванията, като Купата на Италия през миналия сезон беше единственият трофей за двете му години начело на клуба.

2192024TenMT.webp
Масимилиано Алегри спечели петата си купа на Италия с Ювентус ( Източник снимка- Getty )


57-годишният специалист за първи път пое Ювентус през 2014 г., като спечели титлата в Серия А в пет последователни сезона, както и четири Купи на Италия и достигна два пъти до финала на Шампионската лига. Алегри напусна клуба по взаимно съгласие в края на кампанията 2018/19 и не работи отново два сезона до преназначаването му през 2021 г.

В доклада на "Калчомеркато" се казва следното: „в тази ситуация дръжте под око Масимилиано Алегри: тези дни някои дребни птички издирваха треньора от Ливорно дори само за поздрав, „как си, какво правиш“, намигване и намекване че... ако нещо се случи (в Юнайтед), дали той ще бъде готов?"

Предстои да видим как ще се развият следващите срещи на Манчестър Юнайтед, но едно е сигурно - бившият мениджър на Ювентус стои някъде там и чака нова голяма възможност.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ОБРЕЧЕН ли е ЕРИК ТЕН ХАГ??? ЩЕ се ВДИГНЕ ли Манчестър ЮНАЙТЕД след паузата?!?":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини