Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Ерик тен Хаг вече е „много щастлив“ с „невероятния“ Расмус Хьойлунд в Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: GiveMeSport
418
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е доволен от представянето на Расмус Хьойлунд въпреки липсата на голове във Висшата лига за датския нападател.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Копенхаген от Шампионска лига???

Нидерландският специалист е „много доволен“ от въздействието, което Расмус Хьойлунд упражни в ранните етапи на кариерата си на „Олд Трафорд“, а трансферният експерт Фабрицио Романо говори ексклузивно пред "GIVEMESPORT" за това какво бъдеще очаква новото попълнение на Юнайтед.

От Манчестър Юнайтед обмислят потенциален ход за Марк Гехи през лятото
Манчестър Юнайтед се интересува от възможното привличане на централния защитник на Кристъл Палас Марк Гехи през 2024 г., твърди "Football Insider".

...
"Червените дяволи" не се посвениха да пръснат значителнен финансов ресурс през летния трансферен прозорец, като към отбора бяха добавени хора като Мейсън Маунт, Андре Онана и Софиян Амрабат, като повече от £180 милиона бяха похарчени за освежаване на отбора въпреки несигурността кой ще управлява клуба през следващите месеци.


Манчестър Юнайтед също пръсна 72 милиона паунда, за да придобие Расмус Хьойлунд от тима от Серия А - Аталанта през това лято, като Ерик тен Хаг беше особено заинтересован да си осигури допълнителна огнева мощ в атака в стремежа си да изведе своя отбор на следващото ниво, след като се класира за Шампионска лига и спечели Купата на лигата през първия си сезон начело на тима.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Шефилд Юнайтед 1-2 Манчестър Юнайтед

След като подписа петгодишен договор с възнаграждение от £85 000 на седмица, нападателят не губи много време да се утвърди като първи избор на нидерландския тактик и оглави атаката на "Червените дяволи", като отбеляза три гола само за 171 минути в Шампионската лига въпреки пораженията от Байерн Мюнхен и Галатасарай в първите два мача от груповата фаза.

„Много проактивен“: Ерик тен Хаг похвали Хари Магуайър след победата на Ман Юнайтед срещу Шефилд Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг похвали Хари Магуайър след победата на клуба с 2-1 във Висшата лига над Шефилд Юнайтед в събота вечерта.

...
Фабрицио Романо коментира, че Манчестър Юнайтед не са притеснени от липсата на резултатност на Расмус Хьойлунд във Висшата лига, като са уверени, че нападателят ще се окаже жизненоважен компонент в плановете на Тен Хаг за следващите няколко години.

Sportingwin banner
На въпрос как Манчестър Юнайтед гледа на началните етапи от кариерата на датчанина на "Олд Трафорд", Романо каза пред GIVEMESPORT следното: "те са много, много щастливи. Те вярват, че са подписали с важен играч за настоящето, а също и за бъдещето."

102423ErikF.webp
( Източник снимка- Getty)
Те знаят много добре - и ние също знаем тук, в Италия, защото го видяхме в Аталанта - че това момче има невероятен потенциал. Той трябва да играе, но също така трябва да се подобрява и да се бори, така че ще отнеме време. Но потенциалът е наистина, наистина важен", завърши италианският журналист.

Расмус Хьойлунд излиза днес срещу бившия си тим - ФК Копенхаген, където играят двамата му по-малки братя, като ще се опита да увеличи головата си поредица в трети пореден мач от Шампионската лига.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "ПОБЕДА за сър БОБИ ЧАРЛТЪН | Шефилд Юнайтед 1- 2 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини