Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ерик тен Хаг явно има нов любимец в лицето на Алехандро Гарначо

Промяната на позицията на аржентинеца е от полза и за Маркъс Рашфорд
Автор: tribunamanunited
Източник: ManUnitedNews
477
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг може би намери своя нов любимец в лицето на Алехандро Гарначо, когото пускаше неизменно като титуляр в последните четири мача на Манчестър Юнайтед във всички турнири.

Възпитаникът на клуба направи фантастична дебютна кампания и проби в първия отбор през изминалия сезон. Тогава той регистрира пет гола и пет асистенции в 34 мача, като повечето от тези приноси дойдоха в решаващи мачове и победи.

Мейсън Грийнууд е една от четирите опции за заместник на Антони Марсиал
Престоят на Антони Марсиал в Манчестър Юнайтед е към своя край. Договорът на французина изтича през юли следващата година и той не показва никакви признаци на борба на терена, за да гарантира, че клубът ще удължи контракта му.

С оглед лошата...
Очакваше се, че Гарначо да запази добрата си форма и през този сезон. Досега обаче аржентинецът регистрира само една асистенция от 15 мача, но Тен хаг, както изглежда, е готов да го подкрепи с постоянна титулярна роля в тима.


Срещу Лутън Таун преди дни тийнейджърът завърши 97 процента от подаванията си, играейки отляво и осъществи три ключови подавания. Той пропусна един голям шанс за гол, по подобие на мача срещу Копенхаген, където имаше подобен пропуск.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 1-0 Лутън Таун

Гарначо далеч не е завършен играч в момента, но има огромен потенциал. Ерик тен Хаг явно е наясно с това и може да се очаква, че холандецът ще продължи да го подкрепя с титулярно място след паузата за националните отбори.

Освен това в мачовече с Копенхаген и Лутън се видя, че и Маркъс Рашфорд може да бъде много полезен отдясно, като в Дания английският национал имаше ключово участие при първия гол на Расмус Хьойлунд, а в двубоя срещу Лутън единственият гол падна отново след решаващо центриране отдясно на Рашфорд.

Ралф Рангник обичаше Антъни Еланга и сега младият швед засрамва нападателите на Манчестър Юнайтед
В момента Антъни Еланга превъзхожда всеки един нападател на Манчестър Юнайтед.. взети заедно.

...
Младият аржентинец в момента е оценяван на около 25 мил. евро, като с добрите си изяви вече влезе в полезрението на Реал Мадрид, които следят развитието му, а Гарначо е фен от дете именно на мадридския гранд.

При всички положения в негово лице Юнайтед имат един обещаващ талант, който бе закупен през сезон 22/21 за скромните 465 хил. евро от школата на Атлетико Мадрид. Може да се твърди, че това е най-добрият бизнес, който от Манчестър Юнайтед са правили в последните години, тъй като се очаква цената на Гарначо само да расте в следващите години.

Играчът има дългосрочен договор с Юнайтед до 2028 г.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО: "ТРЯБВА ни НАПАДАТЕЛ | Манчестър Юнайтед 1-0 ЛУТЪН ТАУН | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини