Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ерик тен Хаг: Манчестър Юнайтед има нов играч за първия отбор в лицето на Алехандро Гарначо

Автор: Админ
157
Когато се прави анализ на представянето на Манчестър Юнайтед в Лига Европа досега през сезона, появата на Алехандро Гарначо е може би най-забележителното явление.

18-годишният играч вкара победния гол за Манчестър Юнайтед снощи, като направи едва втория си старт за клуба.

Юнайтед имаше нужда от някой, който да засили атаката, тъй като Джейдън Санчо, Антони Марсиал и Антони бяха в списъка с контузени, а Маркъс Рашфорд не беше достатъчно готов физически, че да започне.

Гарначо свърши своята работа, въпреки че неговите съотборници не успяха да добавят към попадението му в 17-ата минута и да увеличат преднината на Юнайтед от 1 на 0. Така те не успяха да си осигурят първото място в групата.

Мениджърът Ерик тен Хаг похвали тийнейджъра след мача, изразявайки възхищението си от него: „Той (Гарначо) се справи добре и се надявам, че може да продължи този процес. Допринесе и в защита, работеше здраво, беше постоянна заплаха за защитата на противника и вкара гол, така че аз съм щастлив. Ако успее да продължи този процес, аз ще съм наистина щастлив!"

Коментарите на Тен Хаг за задоволството му от защитната игра на Гарначо са също толкова приятни за слушане, колкото коментарите му и за атакуващите му качества.

Това предполага, че мениджърът ще се чувства комфортно да му даде допълнителни шансове. Дали Гарначо ще се появи срещу Астън Вила през уикенда вероятно ще зависи от физическата форма на други звезди от първия отбор.
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини