Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ерик тен Хаг потвърди, че Каземиро е в „надпревара с часовника“, за да играе в дербито на Манчестър

Автор: tribunamanunited
Източник: OldTraffordFaithful
369
Дербито на Манчестър вече е на дневен ред, като Манчестър Юнайтед не влиза в този градски сблъсък като фаворит с оглед на моментната форма на тима, както и като се имат предвид многото контузени, които раздират тима на "Червените дяволи".

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити от Висшата лига???

Един от основните въпросителни около състава на Ерик тен Хаг е свързан с това дали дефанзивният полузащитник Каземиро ще бъде на разположение за сблъсъка в неделя следобед.

Сър Джим Ратклиф ще завърши придобиването на Манчестър Юнайтед до няколко седмици
Сър Джим Ратклиф е на път да завърши първия етап от придобиването на Манчестър Юнайтед до седмици и преди началото на новата година, съобщиха вътрешни източници пред "Football Insider".

...


„Случаят е надпревара с времето“, каза по тази тема Ерик тен Хаг пред официалния сайт на клуба. "Той (Каземиро) не е 100 процента (готов). Той ще направи всичко възможно, за да бъде част от стартовия състав, който ще започне мача, но трябва да видим. Имаме още няколко часа.“"


Бразилският национал получи удар, докато играеше за страната си в международната пауза. Той вече пропусна няколко мача поради този здравословен проблем и все пак е малко вероятно да бъде рискуван от първата минута въпреки важността на сблъсъка в неделя.

Трансферна цел на сър Джим Ратклиф би
Според различни инфомации за продажбата на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф ще придобие 25% дял от акциите на клуба и ще се стреми да поеме контрол най-вече върху спортните решения. Съответно един от първите му ходове се очаква да бъде да назначи с...
На Манчестър Юнайтед предстоят ключови за развитието на сезона сблъсъци в началото на месец ноември, като тимът първо посреща Нюкасъл в мач за Купата на лигата на "Олд Трафорд" в идната сряда, преди да гостува в Лондон на Фулъм в ранния мач в следващата събота.

След това идва още по-важният мач от Шампионска лига - гостуването на Копенхаген на 8-ми ноември, като бразилецът пропусна първия мач между двата тима на "Олд Трафорд" поради наказание заради получения червен картон срещу Галатасрай в предишния кръг.

Sportingwin banner
Каземиро ще е повече от заинетерсован да помогне на отбора си в Дания, тъй като, както знаем, Шампионска лига е любимият му турнир, в който бразилецът е триуфирал с трофея цели 5 пъти.



Предстои да видим дали Ерик тен Хаг ще пусне в игра бразилеца срещу Манчестър Сити или ще предпочете да го запази за поредицата от важни мачове, които предстоят на тима.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "АНДРЕ ОНАНА и ХАРИ МАГУАЙЪР ГЕРОИ | Манчестър Юнайтед 1-0 ФК Копенхаген | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини