Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Ерик тен Хаг потвърди „клауза за прекъсване“, която позволява на играч на Ман Юнайтед да напусне през януари

Автор: tribunamanunited
Източник: Mirror
742
Серията от добра форма на Манчестър Юнайтед във Висшата лига бе категорично прекратена от Борнемут в събота, като "Черешките" лесно спечелиха с 3-0 на "Олд Трафорд".


Ерик тен Хаг призна, че Серхио Регилон може да се върне в Тотнъм през януари поради „клауза за прекъсване“ в договора му.

Испанецът подписа контракт за наем за цял сезон с Манчестър Юнайтед през септември, след като тимът на Тен Хаг беше засегнат от контузии на предпочитаните леви защитници Люк Шоу и Тирел Маласия.

Ман Юнайтед е готов да продаде класен играч, който се присъедини към клуба едва през миналата година
Въпреки критиките, с които се сблъска през този сезон, Манчестър Юнайтед е шести, само на три точки изоставане от шампиона във Висшата лига Манчестър Сити, а Ерик тен Хаг току що спечели наградата "Мениджър на месеца" за ноември.

...
Самият 26-годишен играч беше принуден да пропусне мачове поради контузия и болест, откакто пристигна на "Олд Трафорд", но към момента е успял да изиграе 10 двубоя за тима.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 0-3 Борнемут

Люк Шоу вече се завърна в игра след мускулен проблем, а Маласия се доближава до най-добрата си физическа форма след собственото си дълго отсъствие поради проблем с коляното. Това постави бъдещето на Регилон в клуба под съмнение, въпреки че той започна като титуляр в домакинското поражение от Борнемут в събота.

Серхио Регилон се бори със заболяване, докато игра за Ман Юнайтед по време над победата над Бърнли с 1-0
Серхио Регилон показа истински характер, за да се пребори с болестта, от която страдаше в последните дни, докато Ман Юнайтед победи Бърнли с 1-0.

...
Това се оказа един мъчителен следобед за отбора на Тен Хаг, макар че самият Регилон се опитваше да бъде полезен особено в атака за тима си.

Преди мача нидерландският мениджър призна, че бъдещето на бившия играч на Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед е под въпрос.

След като разкри „клаузата за прекъсване“, той каза пред репортерите следното: „Трябва да вземем окончателно решение за Регилон. Но има и (друга страна)"Спърс", които също участват в този разговор.”

В отсъствието на испанеца, Дестини Удоджи се утвърди като ляв бек №1 за Ангелос Постекоглу. Но отборът на австралиеца в момента е измъчван от огромен списък с контузени и перспективата за по-голяма дълбочина на състава няма как да не се хареса на мениджъра на "Шпорите".

Sportingwin banner
Регилон се присъедини към групата старша възраст на Реал през 2018 г., но след 14 мача в Ла Лига беше даден под наем на Севиля през следващия сезон. Там той спечели Лига Европа, преди да се премести в Северен Лондон, за да играе за Жозе Моуриньо през септември 2020 г.

Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Предстои да видим дали Юнайтед и Тотнъм ще се договорят за Регилон, който е харесван от голяма част от феновете на "Червените дяволи" най-вече заради добрите си включвания в атака по лявото крило.

ГЛЕДАЙ ФЕН РЕАКЦИЯТА след загубата от Борнемут "СРАМ, СРАМ, СРАМ! | ТРИ ПЪТИ СРАМ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини