Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Ерик тен Хаг разглежда вариант да подсили полузащитата си с играч на Ювентус

Автор: tribunamanunited
789
Ерик тен Хаг обмисля изненадващ ход да подпише с американеца Уестън Маккени, играч, който претърпя изпадане с Лийдс Юнайтед през миналата година.

Сър Джим Ратклиф е на път да спечели още една битка в устрема си да поднови ръководния състав на Манчестър Юнайтед
Сагата с търсенето на нов спортен директор за Манчестър Юнайтед може би най-накрая е близо да приключи.

...


Очаква се "Червените дяволи" да имат натоварен летен трансферен прозорец, като тимът се нуждае от подсилване в редица зони на терена, а халфовата линия е една от тях. Маккени обаче не беше име, което очаквахме да се прояви сред слухове, свързващи играчи с Манчестър Юнайтед.

3.15.2024ErW.webp
Маккени изпадна с отбора на Лийдс Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Манчестър Юнайтед обмисля трансфер на Уестън Маккени



След пристигането на сър Джим Ратклиф в Манчестър Юнайтед, феновете очакваха отборът им да бъде свързван с куп големи имена.

Но реалностите в момента са различни и в случай че тимът не успее да се пребори за участие в Шампионска лига през следващия сезон, на Ерик тен Хаг ще му се наложи да прибегне към по-евтини алтернативи за подсилване на своя отбор и тук е мястото, където Уестън Маккени влиза в картинката.

Защитник, продаден от Солскяер за 2 милиона паунда, стана „сенатор“ на най-добрата защита в Европа
В последно време Матео Дармиан се представя много силно за Интер и се превърна в постояен избор за треньора на "нерадзурите" Симоне Индзаги.

...


От "GiveMeSport" твърдят, че Ерик тен Хаг е подготвил ход да подпише с американския национал, в случай че не може да вземе Мартин Зубименди от Реал Сосиедад през това лято.

3.15.2024Erm.webp
Мартин Зубименди е харесван от Тен Хаг ( Източник снимка- Getty )


Испанецът обаче е оценяван на около 50 мил. евро, които дори могат да не се окажат достaтъчни, ако дефанзивният халф изиграе силно Европейско първенство.

В тази връзка се твърди, че Уестън Маккени би могъл да пристигне в Манчестър Юнайтед за сума от около £15 милиона, тъй като „има големи съмнения около“ бъдещето му в Ювентус, като може да му бъде позволено да напусне клуба преди началото на следващия сезон.

3.15.2024Er.webp
На Ерик тен Хаг може да му се наложи да се задоволи с евтини нови попълнения през лятото ( Източник снимка- Getty )


Уестън Маккени прекара втората половина на миналия сезон под наем в Лийдс Юнайтед и имаше шокиращо време там.

Тимът изпитваше сериозни проблеми под ръководството на Джеси Марш, а след като подписаха с 25-годишния американец, играчът беше приет с голяма доза оптимизъм на "Еланд Роуд".

Няма връщане назад за играч на Манчестър Юнайтед, ако Ерик тен Хаг остане в клуба и през следващия сезон
Бъдещето на Джейдън Санчо отново е на кръстопът на фона на твърденията, че той ще отхвърли шанса да играе за Манчестър Юнайтед отново, ако Ерик тен Хаг остане начело, докато зад кулисите също се работи по „таен“ план за летен трансфер на играча, спор...


Маккени обаче изобщо не си прекара страхотно в новия си клуб и Лийдс спечели само три мача във Висшата лига, в които той игра. Тимът в крайна сметка изпадна през миналата година и халфът се завърна в Ювентус.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Ливърпул от ФА Къп???

Ще бъде наистина интересно да се видят реакциите на феновете , ако играч от неговия калибър в крайна сметка се озове в Манчестър Юнайтед през идното лято.

ГЛЕДАЙ ВДИДЕО "ТРИ точки с ДВЕ дузпи | Манчестър Юнайтед 2-0 Евертън | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини