Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ерик тен Хаг трябва да последва примера на Луис ван Гаал, ако иска да има успех срещу Арсенал

Автор: tribunamanunited
675
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг в момента е в положение близко до безизходица. Неговият отбор спечели само един от последните седем мача.

Манчестър Юнайтед с изненадващ ход за нападател на Барселона
Манчестър Юнайтед е сред клубовете, които имат интерес да привлекат нападателя на Барселона Витор Роке през летния трансферен прозорец....


При загубата с 4-0 от Кристъл Палас в последния двубой от Висшата лига лъснаха редица проблеми, като най-сериозните от тях бяха в защитата на тима.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг след мача Кристъл Палас 4-0 Манчестър Юнайтед

Ясно е за всички, че Ерик тен Хаг трябва да опита нещо ново в следващия мач срещу Арсенал. Придържането към същите методи на провеждане на мачовете със сигурност означава поражение.

Манчестър Юнайтед са близо до реализирането на първи изходящ трансфер
Манчестър Юнайтед може би вече е осигурил първата си сделка за летния трансферен прозорец....


Един доста лесен начин да се атакуват директно проблемите на Манчестър Юнайтед е да се направи опит да се реши един дългогодишен проблем, който измъчва отбора през целия сезон, а именно липсата на истински ляв бек.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Арсенал от Висшата лига???

Използване на Хари Амас на левия бек

Тъй като Люк Шоу и Тирел Маласия са извън отбори с контузии за неопределено време, Ерик тен Хаг трябва да опита да спре с експериментите от лявата страна на защитата.

Мениджърът упорито се опитва да използва Аарън Уан-Бисака като ляв бек, като това решение докара ужасни резултати.

5.10.2024HL3.webp
Уан-Бисака дойде в Юнайтед именно от Кристъл Палас ( Източник снимка- Getty )


Решението е просто - Ерик тен Хаг трябва да избере Хари Амас на левия бек.

5.10.2024H.webp
17-годишният Хари Амас е модерен ляв краен защитник ( Източник снимка- Getty )


Алваро Фернандес е под наем в Бенфика, като се очаква трансферът да стане постоянен, което означава, че следващият играч, който може да играе на поста ляв бек, е Хари Амас, който вече спечели два трофея с отбора до 18 години през този сезон.

От Ювентус са готови да се разделят с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед демонстрират сериозен интерес
Според съобщенията в Италия Юве е готов да се раздели с Глейсон Бремер, ако от Манчестър Юнайтед предложат сериозна оферта през следващия трансферен прозорец....


Ерик тен Хаг вече прояви интерес към младежа, като го постави на резервната скамейка за мачовете на първия отбор през последния месец. Но нидерландецът все още не е дал на 17-годишното момче нито една минута игра.

5.10.2024HL34.webp
Хари Амас все още не е направил официалния си дебют ( Източник снимка- Getty )


Сега е перфектният момент Тен Хаг да бъде смел и да предостави на Амас възможността да бъде титуляр. Тийнейджърът се чувства удобно и в двете фази на игра - атака и защита, и може да осигури на Манчестър Юнайтед така необходимия баланс отляво.

Хари Амас е пълен с увереност и може да осигури така необходимата енергия по лявото крило. Отборът на "Червените дяволи" се нуждае от ясна структура и избирането на действителен ляв бек за позицията, който има какво да доказва, може да направи наистина положителна разлика в мача с Арсенал.

Ерик тен Хаг трябва да последва примера на Луис ван Гаал

Ерик тен Хаг трябва само да погледне какво направи преди години неговия сънародник Луис ван Гаал, който показа смелост при нареждането на отбора си.

Това беше очевидно, когато той избра Маркъс Рашфорд и даде на младия англичанин неговия дебют във Висшата лига през 2016 г. срещу Арсенал, като тогава тийнейджърът се отблагодари на своя мениджър с два гола във вратата на "топчиите".

5.10.2024HL345.webp
Маркъс Рашфорд се разписа два пъти при дебюта си срещу Арсенал ( Източник снимка- Getty )


Тогава Ван Гаал предпочете да повика млад играч и да го използва в естествената му роля, вместо да избере друг футболист и да го постави извън титулярната му позиция.

Тен Хаг може да възприеме подобен подход и да даде шанс на Амас като ляв бек.

На фона на скорошната форма на Уан-Бисака, Юнайтед по-скоро ще спечели от подобен ход, отколкото да загуби.

Предстои да видим дали Ерик тен Хаг ще бъде достатъчно смел за подобен ход.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НАШИЯТ КЛУБ е БОЛЕН | Кристъл Палас 4-0 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини