Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ерик тен Хаг трябва да реши въпроса за заместника на Бруно Фернандеш преди мача на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул

Автор: tribunamanunited
344
Манчестър Юнайтед се отправя към "Анфийлд" в този следобед, но го прави без своя капитан, който получи пети жълт картон във Висшата лига срещу Борнемут през миналия уикенд.

Ужасната статистика, която подсказва защо Расмус Хьойлунд изпитва трудности да бележи за Манчестър Юнайтед
Появи се показателна статистика, която би могла да обясни защо лятното попълнение на Манчестър Юнайтед за £72 милиона Расмус Хьойлунд изпитва трудности да бележи голове за тима от "Олд Трафорд".

...
Фернандеш не е на разположение за пътуването до "Анфийлд", тъй като изтърпява наказание от един мач. 29-годишният играч получи пети жълт картон за сезона за несъгласие с рефера по време на поражението с 0:3 у дома срещу Борнемут през миналия уикенд.


Това означава, че Юнайтед са загубили не само своя капитан, но и най-креативния си футболист, за един от най-големите мачове за сезона, като Ерик тен Хаг не разполага с директен заместник за ролята на номер 10. Скот Мактоминей изглежда очевидната възможност да заеме мястото на португалеца, но говорейки преди мача, мениджърът отказа да даде повече информация в тази връзка.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Ливърпул - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Запитан кой може да замести творческото влияние на Фернандеш, босът на "Червените дяволи" заяви пред MUTV: „Имаме доста играчи, които могат да помогнат с тази задача. И си имаме нашите идеи как можем да създадем положения (за гол)".

"Не, [кой ще е заместник-капитан] не е тайна, но първо искам да кажа на самия играч и на отбора кой е той", коментира още Тен Хаг.

Рой Кийн назова само седем играчи на Манчестър Юнайтед от настоящия отбор, които „със сигурност би задържал“
Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн даде своята изобличителна оценка за текущия състав от играчи на "Червените дяволи", след като клубът беше изхвърлен от груповата фаза на Шампионската лига след домакинска загуба от Байерн Мюнхен в последния шес...
Феновете на Юнайтед, които пътуват до "Анфийлд" този следобед, нямат приятни спомени от миналите две пътувания, след като "Червените дяволи" загубиха последните си две срещи с 4-0 и 7-0. Тен Хаг обвини играчите си в непрофесионализъм след унизителното поражение през миналия сезон и ги призова да покажат характера си този път след двата тежки мача срещу Борнемут и Байерн Мюнхен в последната седмица.

121723Erik.webp
Ерик тен Хаг отказа да назове своя капитан за мача с Ливърпул ( Източник снимка- Getty )


ГЛЕДАЙ ВИДЕО "АУТ ОТ ЕВРОПА | Манчестър Юнайтед 0-1 Байерн Мюнхен":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини