Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ерик тен Хаг вече има играч, на когото може да се „довери“ на фона на слабия старт на сезона на Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: OldTraffordFaithful
773
Хари Магуайър си проправи път обратно сред групата с доверените играчи на Ерик тен Хаг.

Нидерландският специалист трябва да е изключително разочарован от ситуацията в Манчестър Юнайтед – както на терена, така и извън него. Контузиите продължават да се трупат, проблемите със собствеността на клуба все още не са решени, а някои играчи създават свои собствени проблеми, за които мениджърът трябва да се тревожи (по-специално Джейдън Санчо и Антони).

Ерик тен Хаг явно има нов любимец в лицето на Алехандро Гарначо
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг може би намери своя нов любимец в лицето на Алехандро Гарначо, когото пускаше неизменно като титуляр в последните четири мача на Манчестър Юнайтед във всички турнири.

Възпитаникът на клуба направи...
Сред тази проблемна ситуация някои играчи се справят с предизвикателството. Никой обаче по-добре от Хари Магуайър. Бившият капитан беше най-критикуваният играч, когато изгреше зле, но в последно време е един от най-постоянните състезатели в тима.

"ESPN" публикува история за Магуайър, за това как той преоткрива мястото си в отбора на Юнайтед. Това е един неочакван обрат за бившия играч на Лестър Сити.


Авторът на статията - Роб Доусън, заяви, че мениджърът на Юнайтед е бил „впечатлен“ от отношението на Магуайър, след като той е бил лишен от капитанската лента през лятото. Очевидно това не е било лесна ситуация за никого в клуба, особено на това елитно ниво.

Според Доусън 30-годишният защитник на Юнайтед вече е играч, на когото Тен Хаг може да се „довери“ на фона на слабия старт на сезона за много други важни играчи на клуба.

Магуайър направи особено добро впечатление в мача с Фулъм, когато успя да доиграе срещата, въпреки че получи удар в главата, като в крайна сметка беше сред най-добрите на терена.

Рио Фърдинанд каза, че Манчестър Юнайтед е продал най-добрия защитник в клуба преди изненадващият обрат
Рио Фърдинанд смята, че Манчестър Юнайтед никога не е трябвало да продава защитника Джони Еванс, преди да го върне изненадващо през това лято.

Ирландският бранител, който в началото на следващата година става на 36 години, успява да държи Ра...


В момента Хари Магуайър е сред първите имена в стартовия състав на Юнайтед във всеки мач, макар той да беше спряган за трансфер през лятото и беше близо до напускане на клуба.

В момента Магуйаър е и твърд титуляр за националния отбор на Англия, като мястото му за "Трите лъва" преди време беше поставено под съмнение, но сега ситуацията изглежда много различно и определено събията се стичат в полза на защитника на Юнайтед.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НАКЪДЕ??? МЕЙСЪН ГРИЙНУУД":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини