Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Фабрицио Романо даде актуална информация за Манчестър Юнайтед и новия договор на Коби Мейну

Автор: tribunamanunited
989
Манчестър Юнайтед е провел първоначални разговори за нов договор на Коби Майноо, според Фабрицио Романо.


Носителят на купата на ФА за младежи за 2022 г. направи голям скок до първия отбор на Манчестър Юнайтед през този сезон, като записа 13 изяви досега. Статистиката му най-вероятно щеше да е още по-добра, ако не беше контузия, която го накара да пропусне първите три месеца от сезона.

Манчестър Юнайтед повика 16-годишно дете чудо за тренировка на първия отбор
Манчестър Юнайтед включи обещаващия млад защитник Хари Амас в тренировка на първия отбор в сряда.

...


И точно както Алехандро Гарначо преди година, който подписа нов контракт до 2028 г., Манчестър Юнайтед иска да даде нов договор и на Коби Майноо.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО ЗРЕЛИЩЕ?!? | Астън Вила - Манчестър Юнайтед | ПРЕДИ МАЧА":



Новият контракт ще включва по-висока заплата, която да отразява важността на младежа за първия отбор.

Романо обясни следното: „Те вече подготвят нов договор за Коби. Не е спешна ситуация. Ман Юнайтед не е принуден да го направи възможно най-скоро, но иска да го свърши тази година, през 2024 г.".

„Астрономическа оферта“ пристигнала за Бруно Фернандеш през януари – лоялността го задържала в Манчестър Юнайтед
Бруно Фернандеш получи „астрономическа оферта“ да се присъедини към Ал-Хилал през януари, но обърна гръб на Саудитска Арабия поради лоялността си към Манчестър Юнайтед.

...


„Те искат Коби да бъде едно от лицата на проекта за настоящето и бъдещето. Важен талант с важна заплата. Ще има увеличение на възнаграждението, (те) искат да го накарат да се почувства важен”, коментира още италианецът.

Романо добави, че вече е имало ранни разговори и е убеден, че удължаването ще бъде договорено. Той коментира следното: „От това, което чувам, първоначалните дискусии с лагера на играча, неговите агенти, вече са проведени, положителен обмен, положителни разговори, защото Коби е много щастлив в Манчестър Юнайтед.“

Тен Хаг трябва да се откаже от бразилеца Антони, който записа оценка 2/10 и направи 2 пропуска срещу Уулвс
Манчестър Юнайтед се изкачи до седмо място във Висшата лига, след като спечели важни три точки при гостуването на Улвърхемптън Уондърърс.

...


Тийнейджърът Мейну подписа споразумения с Манчестър Юнайтед в две последователни години.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Астън Вила - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Той сключи първия си професионален договор през лятото на 2022 г., след като навърши 17 години, а след това подписа дългосрочен контракт с клуба през миналия февруари, който продължава до юни 2027 г.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 3-0 Уест Хем 4.2.2024

Манчестър Юнайтед иска да удължи престоя на младия англичанин на "Олд Трафорд" още повече и също така да му предложи сделка, отразяваща ролята му в първия отбор, със заплата, която да гарантира, че няма да бъде изкушен от богатства, предлагани другаде.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ГАРНАЧО МАЧКА | Манчестър Юнайтед 3-0 Уест Хем | ФЕН РЕАКЦИЯ":



Коби Мейну е вкарал два гола за първия отбор на "Червените дяволи" досега, включително зашеметяващо победно попадение в добавеното време, за да може Юнайтед да постигне победа с 4-3 срещу Уулвс като гост преди седмица.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КОБИ МЕЙНУ ГЕРОЙ | Улвърхемптън 3-4 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":



ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини