Имейлът беше копиран успешно!

СПЕКУЛАЦИИ

Фабрицио Романо с допълнителна информация за шейх Джасим и Манчестър Юнайтед

Витаят слухове, че шейх Джасим може да се върне в процеса на наддаване за закупуването на клуба
Автор: tribunamanunited
Източник: FootballFanCast
3757
Сър Джим Ратклиф и шейх Джасим бяха водещите страни в процеса по наддаване през 2023 г., за да придобият Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър, като и двамата направиха доста оферти през годината.

Гласувай тук: Вярвате ли, че сър Джим Ратклиф ще възроди Манчестър Юнайтед???

През миналата седмица изглеждаше, че Джасим е „много близо“ до сделка за Манчестър Юнайтед, но както знаем, през уикенда имаше голямо развитие около ситацуята с придобиването на клуба. Джасим реши да оттегли офертата си за "Червените дяволи" в събота, оставяйки Ратклиф и "INEOS" близо до споразумение за 25% дял в клуба, с вероятен контрол върху спортните решения.


Въпреки това все още има слухове, че шейхът вероятно ще се върне в процеса на наддаване. Според различни информации „ключови фигури, участващи в сделката на Ратклиф, не са напълно убедени в идеята, че катарският кандидат е взел решение да се оттегли от процеса“ по преговорите.

Шейх Джасим се оттегля от надпреварата за закупуване на Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър
Шейх Джасим бин Хамад ал-Тани информира собствениците на Манчестър Юнайтед, семейство Глейзър, че се оттегля от процеса за закупуване на клуба, считайки тяхната оценка за крайно нереалистична в сравнение с окончателната му оферта от над £5 милиарда.<...


Въпреки това, коментирайки в социалната мрежа "X" - бившият "Twitter", Романо сподели допълнителна актуална информация за продажбата на Манчестър Юнайтед по отношение на шейх Джасим, твърдейки, че решението да се оттегли от сделката „е 100% гарантирано и потвърдено“.

„Източници, близки до Шейх Джасим, гарантират, че решението му да напусне преговорите за Ман Юнайтед е 100% гарантирано и потвърдено. Няма текущи планове за промяна на това. Семейство Глейзър е вече информирано през миналата седмица след отхвърляне на окончателната оферта (на шейха).“

Sportingwin banner


Все пак в социалната мрежиа "X" - бившият "Twitter", циркулират слухове за евентуалното завръщане на шейха на масата за преговорите.

Фабрицио Романо смята, че Манчестър Юнайтед ще подпише с топ централен защитник през 2024 г.
Очаква се през тази седмица сър Джим Ратклиф да си осигури миноритарен дял (25%) в Юнайтед и че ще работи в тясно сътрудничество с настоящите собственици - фамилия Глейзър - в обозримо бъдеще.

...


В същото време ратифицирането на сделката със сър Джим Ратклиф очевидно се отлага и няма да се случи на съвещаниято на борда в четвъртък, както се очакваше.

В този смисъл нова промяна на 360 градуса в сагата за закупуването на Манчестър Юнайтед не е невъзможна все още, макар че завръщане на шейх Джасим в преговорите е малко очаквано.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "Сър Джим Ратклиф СПАСИ Глейзърс | Шейх Джасим се оттегли | ВАЖНИ ТЕМИ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини