Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Фабрицио Романо смята, че Манчестър Юнайтед ще подпише с топ централен защитник през 2024 г.

Автор: tribunamanunited
Източник: ThePeoplesPerson
1031
Очаква се през тази седмица сър Джим Ратклиф да си осигури миноритарен дял (25%) в Юнайтед и че ще работи в тясно сътрудничество с настоящите собственици - фамилия Глейзър - в обозримо бъдеще.

Гласувай тук: Вярвате ли, че сър Джим Ратклиф ще възроди Манчестър Юнайтед???

Въвеждането на Ратклиф в клуба може да има пряко въздействие върху януарския трансферен прозорец за Манчестър Юнайтед, тъй като първият отбор все още се нуждае от подсилване, за да се върне към форма, позволяваща да се атакува върха в класирането във Висшата лига до края на сезона.




Съобщава се, че Ратклиф планира промяна в спортната структура на клуба, но все пак трансферният гуру Фабрицио Романо потвърди, че Ерик тен Хаг все още ще има огромна дума по отношение на трансферите, както процедира от пристигането си на "Олд Трафорд" насам.

Манчестър Юнайтед „следят отблизо“ най-добрия голмайстор в петте най-добри лиги на Европа
Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси „следят отблизо“ голмайсторската сензация в Бундеслигата Серху Гираси, според съобщения в Испания.

...
Защитник от световна класа е високо в списъка с желания на мениджъра и клубът има планове да му осигури топ централен бранител през следващата година, но процесът може да бъде ускорен през януари, ако възникнат контузии и се осъществят продажби.

Манчестър Юнайтед „ускорява“ преговорите по новия договор на свой краен бранител
Тимът на Манчестър Юнайтед е раздиран от контузии в момента, като отборът от "Олд Трафорд" има почти цял пълен състав от играчи, отпаднали от сметките на треньора Ерик тен Хаг.

Десният бек Арън Уан-Бисака е един от ключовите играчи, които ли...


„Първо ще бъде важно да разберем какво се случва с отбраната, защото Лисандро Мартинес е контузен и ще видим дали клубът ще получи предложения за Хари Магуайър", заяви Романо.

„Планът на Манчестър Юнайтед е да се насочи към подписване с топ централен защитник през 2024 г. и ще видим дали това може да стане през януари в зависимост от това какво ще се случи с Мартинес и Магуайър“, коментира италианският журналист.

Sportingwin banner


„Очака се договорът на Виктор Линделоф да бъде удължен. Ман Юнайтед винаги го е оценявал високо, така че не съм изненадан. Ерик тен Хаг каза „не“ на подходите на Интер и Атлетико Мадрид през миналия януари и отново през лятото“, завърши Фабрицио Романо.

101723fab.webp
( Източник снимка- Getty)
Добавянето на висококачествен, надежден централен защитник е от ключово значение за напредъка на Юнайтед под ръководството на Тен Хаг, тъй като се предполага, че и играта на Андре Онана страда поради липса на подходящи бранители, които да могат да разиграват добре топката и да я изнасят ефективно с къси подавания.

Така че въобще не е изключено Манчестър Юнайтед да инвестира сериозни средства именно на тази позиция още през януари.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "Сър Джим Ратклиф СПАСИ Глейзърс | Шейх Джасим се оттегли | ВАЖНИ ТЕМИ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини