Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Фабрицио Романо сподели „много добри“ новини за капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш

Автор: tribunamanunited
1666
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш ще остане на "Олд Трафорд" след положителни разговори с хора от ръководството на "INEOS", като италианският журналист Фабрицио Романо потвърди „много добрата новина“ за "Червените дяволи".

Ерик тен Хаг разглежда вариант да подсили полузащитата си с играч на Ювентус
Ерик тен Хаг обмисля изненадващ ход да подпише с американеца Уестън Маккени, играч, който претърпя изпадане с Лийдс Юнайтед през миналата година.

...


Португалският национал беше определен за капитан от Ерик тен Хаг преди текущата кампания и той несъмнено е един от водещите играчи на тима, откакто се присъедини от Спортинг Лисабон за 65 мил. евро.

3.21.24F2.webp
Бруно Фернандеш подписа с Юнайтед през 2020 г. ( Източник снимка- Getty )


29-годишният играч има договор с клуба до 2026 г. с опция за още една година удължаване.

Бруно Фернандеш иска да остане на "Олд Трафорд".



По-рано през тази седмица капитанът на Юнайтед говори пред медиите за бъдещето си в клуба, докато е с националния отбор на Португалия. Бившата звезда на Спортинг потвърди, че е провел положителни разговори с "INEOS" и е развълнуван да работи с новите собственици начело.

Сър Джим Ратклиф е на път да спечели още една битка в устрема си да поднови ръководния състав на Манчестър Юнайтед
Сагата с търсенето на нов спортен директор за Манчестър Юнайтед може би най-накрая е близо да приключи.

...
Коментирайки в своя дневен брифинг, италианският журналист Фабрицио Романо повтори новината, че Бруно Фернандеш няма да напусне Манчестър Юнайтед през това лято и че той е щастлив на "Олд Трафорд".

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 4-3 Ливърпъл 17.03.2024

Италианецът спомена, че клубовете от Саудитска Арабия наистина обмислят да привлекат португалския национал, но е по-вероятно да си губят времето, ако изпратят официална оферта към Манчестър.

3.21.24F.webp
Романо коментира ситуацията с Бруно Фернандеш ( Източник снимка- Getty )


Според журналиста Бруно Фернандеш иска да види новата посока, в която ще се движи клубът под ръководството на "INEOS", вместо да се оттегли и да рискува да напусне в момент, в който Юнайтед е на път да се промени към по-добро.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "Какви ИГРАЧИ ни ТРЯБВАТ?!? | Трансферните приоритети на Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини