Имейлът беше копиран успешно!

СЛЕД МАЧА

Феновете смятат, че Коби Мейну е бъдещият капитан на Манчестър Юнайтед, след като видяха реакцията му при смяната

Автор: tribunamanunited
840
Реакцията на Коби Мейну при смяната му в 81-вата минута при драматичната победа на Манчестър Юнайтед във Висшата лига над Астън Вила не остана незабелязана от феновете на Манчестър Юнайтед.

Най-доброто лятно попълнение на Манчестър Юнайтед може би е играч, когото никой не искаше, а той не струваше нито пени
Гневът и разочарованието са типични емоции, които феновете на Манчестър Юнайтед са свикнали да изпитват по време на трансферните прозорци. И имаше много от това в социалните мрежи, когато през лятото беше обявено, че Джони Евънс ще бъде върнат в клуб...
18-годишният полузащитник, който е роден в Стокпорт, бе пуснат за трети пореден път като титуляр от Ерик тен Хаг в студената вечер във вторник на "Олд Трафорд" и той не разочарова.


Младият дефанзивен полузащитник диктуваше темпото в халфовата линия, особено през второто полувреме, когато Юнайтед се бореше да се върне в мача след два гола изоставане.

122723Kobi.webp
Коби Мейну ( Източник снимка- Getty )


И въпреки че беше в партньорска двойка с Кристиан Ериксен, за когото е известно, че му е трудно да се бори, когато става дума за отбранителната част от играта, младият англичанинът изглеждаше спокоен и стабилен.

Мейну се изправи срещу безспорно един от най-добрите халфове в лигата през този сезон - Дъглас Луис, но неговото спокойствие и зрялост бяха очевидни за всички.



След като помогна на Юнайтед да изравни резултата след два гола през второто полувреме на Алехандро Гарначо, Мейну беше заменен от колегата си полузащитник Скот Мактоминей.

И докато си проправяше път към резервната скамейка на "Олд Трафорд" с оставащи десет минути до края на мача, впечатляващият тийнейджър аплодира феновете на домакините, преди да размаха ръце във въздуха, за да ги запали още повече.

Младежът също изкрещя "Come on!(Хайде)!", преди да напусне терена.

прочети статията ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 3-2 Астън Вила

Ето как феновете в социалните мрежи реагираха на горния клип.

Един заяви: „Това е нашият бъдещ капитан“, докато друг коментира: „Хлапето всъщност разбира какво наистина означава да играеш за Манчестър Юнайтед.“

Трети написа: „Достоен, добър играч, не би трябвало да прави толкова много на 18, но той е най-добрият ни полузащитник, откакто се завърна след контузия.“

Коби Мейну, който вече има осем мача за "Червените дяволи" през този сезон, вероятно ще започне като титуляр за Манчестър Юнайтед в гостуването на Нотингам Форест на 30 декември, като поредният му старт няма въобще да бъде незаслужен.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КОЛЕДНО ШОУ | 26.12.2023 | ГОДИНАТА на Манчестър Юнайтед | КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини