Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Гари Невил смята, че само един мениджър на Ман Юнайтед след сър Алекс Фъргюсън е имал стил на игра

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
1321
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил разсъждава за поредния труден уикенд за "Червените дяволи".

Ман Юнайтед вече има дългосрочен план да замени Андре Онана
Андре Онана записа още един мач, който трябва бързо да забрави, а неговият тим Манчестър Юнайтед завърши наравно 3-3 срещу Галатасарай в Шампионската лига.

...
Поражението с 1-0 за Манчестър Юнайтед срещу Нюкасъл беше не само една минимална загуба от конкурент за топ 4 в Англия. По-притеснителното е това, че се наблюдава един повтарящ се модел, като Ерик тен Хаг не успя да спечели далеч от дома срещу нито един отбор в топ 8 на Висшата лига, откакто пое отбора през лятото на 2022 г.


Манчестър Юнайтед завършва уикенда на седмото място в първенството. Това е същата позиция, на която отборът завърши в края на първия сезон на Дейвид Мойс, в който той беше уволнен. Това ясно обобщава усещането, че Юнайтед е заседнал в цикъл на посредственост и мениджърски провал след провал.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Нюкасъл Юнайтед 1-0 Манчестър Юнайтед

Това беше концепция, върху която Гари Невил размишляваше в своя уикенд репортаж за "Sky Sports", в който той коментира: „Уморен съм от собствения си клуб.“

Бившият капитан на "Червените дяволи" още казa, че е бил разочарован от липсата на контрол над мача на Манчестър Юнайтед срещу Нюкасъл, типично представяне като гост срещу топ отбор под ръководството на Ерик тен Хаг.

12423Garry.webp
Гари Невил коментира загубата на Юнайтед пред "Sky Sports" ( Източник снимка- Getty )


Той призна, че лошото представяне се дължи отчасти и на играчите, като отбеляза, че предишните мениджъри също са изпитвали сериозни проблеми със същите футболисти.

Рууд Гулит посъветва Ерик тен Хаг да попита играч на Ман Юнайтед „какво, по дяволите, става?“
Рууд Гулит се опасява, че Ерик тен Хаг е на ръба да бъде принуден да вземе важно решение за бъдещето на вратаря на Манчестър Юнайтед Андре Онана.

...
Невил заяви, че откакто сър Алекс Фъргюсън се пенсионира, той смята, че само Луис ван Гаал е успял да остави отпечатък, що се отнася до стила на игра на отбора. Нидерландецът беше уволнен през 2016 г., а решението дори беше взето преди тимът му да спечели ФА Къп след това.

Според него извиненията за Ерик тен Хаг се изчерпват, като се имат предвид парите, които е похарчил, и относителните успехи, които други тимове във Висшата лига постигат със по-скромни бюджети.

Невил обясни следното: „Само Луис ван Гаал след сър Алекс Фъргюсън успя да наложи някакъв стил на игра в клуба. Всеки друг мениджър, независимо дали става въпрос за Жозе Моуриньо, Оле Гунар Солскяер, Дейвид Мойс, а сега и Ерик тен Хаг, който е в клуба вече от 18 месеца [и не е наложил стил на игра]".

„Това, което наистина вреди на хора като Ерик тен Хаг, Оле Гунар Солскяер и Жозе Моуриньо, всички те са похарчили £300-400 милиона паунда, но Де Зерби в Брайтън, Постекоглу в Спърс и други като тях влязоха и в три до четири месеца ги накараха да играят като Реал Мадрид", коментира още бившият десен бек на Юнайтед.

banner
Следващият мач на клуба е в сряда срещу Челси и тимът на Ерик тен Хаг със сигурност трябва да изглежда много по-различно в домакинството си срещу лондончани, ако мениджърът иска да опровергае критиките по свой адрес и да си осигури малко повече спокойствие преди тежките мачове с Байерн Мюнхен и Ливърпул.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "СТРАХЛИВЕЦ ли е ЕРИК ТЕН ХАГ?!? | Нюкасъл Юнайтед 1-0 Манчестър Юнайтед":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини