Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Гол на Галатасарай срещу Манчестър Юнайтед в Шампионска лига „не трябваше да остане“

Автор: tribunamanunited
Източник: Express
959
Манчестър Юнайтед изпусна преднина от два гола, за да запише в крайна сметка равенство с Галатасарай в предпоследния си мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Рой Кийн даде мнението си за Коби Мейну след първия старт във Висшата лига за младежа на Манчестър Юнайтед
Коби Мейну започна като титуляр в неделя, а Ман Юнайтед продължи силната си серия от резултати във Висшата лига с победа с 3-0 над Евертън.

...
Вълнуващото равенство обаче беше засегнато от противоречия след последния съдийски сигнал, тъй като се твърдеше, че един от головете не е трябвало да бъде зачетен като редовен.

Хаким Зиеш беше звездата на шоуто за Галатасарай, като бившето крило на Челси вкара два свободни удара, за да върне шансовете на тима си за продължаване напред в надпреварата. Въпреки това повторенията показаха, че мароканецът може би е имал късмет първият му гол да бъде оставен поради факта, че няколко играча на Галатасарай стояха твърде близо до стената от играчи на Манчестър Юнайтед.


Двама нападатели бяха ясно позиционирани точно до стената, преди топката да бъде изритана.

113023H21.webp
Голът на Хаким Зиеш от пряк свободен удар ( Източник снимка- Getty )
От "beIN Sports" предполагат, че голът на Зиеш е трябвало да бъде отменен вследствие на това. Правилата гласят, че ако трима или повече защитници образуват стена, всички атакуващи играчи трябва да останат на поне един метър от стената, докато топката влезе в игра.

Разменна сделка на Манчестър Юнайтед може да разреши сагата с Джейдън Санчо и да провали плана на Ливърпул за заместник на Салах
Съобщава се, че Байерн Мюнхен преследва трансфер на защитника на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан през януари. Смята се, че "Червените дяволи" имат желание да задържат французина, но биха могли да бъдат убедени в противното, ако получат правилната офер...
Съдиите от ВАР стаичката така и не се намесиха в ситуацията и в крайна сметка Галатасарай успя да спаси трудно спечелената точка, като Керем Актюркоглу вкара изравнителния гол в 71-ата минута, след като Алехандро Гарначо, Бруно Фернандеш и Скот Мактоминей отбелязаха за Юнайтед. Резултатът остави "Червените дяволи" на ръба на елиминирането от Шампионската лига, след като тимът спечели само един от петте си мача от груповата фаза през този сезон.

ГЛЕДАЙ #ФЕНРЕАКЦИЯ "ЛИПСВА ни ХАРАКТЕР | Галатасарай 3-3 Манчестър Юнайтед":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини