Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Халф, продаден от Ерик тен Хаг за сума, достигаща до £15,5 милиона, е спряган за национал на Англия

Автор: tribunamanunited
1540
Бивш талант от академията на Манчестър Юнайтед може да бъде повикан за първия си мач за националния отбор на Англия.

Единственото попълнение на Ралф Рангник за Ман Юнайтед най-накрая може да направи дебют, след като беше забелязан на тренировка
Единственото попълнение на Ралф Рангник в Манчестър Юнайтед най-накрая може да дебютира срещу Лутън в неделя, след като беше забелязан на тренировка на първия отбор.

...


Една от тъжните истории от първото лято на Ерик тен Хаг начело беше, че като че ли нямаше търпение от двете страни по отношение на бъдещето на Джеймс Гарнър на "Олд Трафорд".

22020240Е2.webp
Джеймс Гарнър е юноша на Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Младежът искаше да играе футбол в първия отбор, а Тен Хаг не можеше да му гарантира място в тима. Така че беше договорено напускане.




Няколко месеца по-късно Юнайтед трябваше да привлече халф под наем - Марсел Забицер, а през това лято на "Олд Трафорд" пристигна Софиян Амрабат. Лесно е да се направи заключението, че ако Гарнър беше останал, щеше да се намери място за него.

22020240Е.webp
Ерик тен Хаг взе Забицер и Амрабат под наем, за да укрепи полузащитата си ( Източник снимка- Getty )


От своя страна, Джеймс Гарнър прави добра кариера извън светлините на прожекторите на "Олд Трафорд" - в Евертън, преодолявайки прекъснат от контузия първи сезон, за да заеме своята роля като редовен играч за тима под ръководството на Шон Дайч.

22020240Е23.webp
Джеймс Гарнър се радва на успешен втори сезон в Евертън ( Източник снимка- Getty )


Според информациите от "The Mail", дефанзивният полузащитник е в краткия списък с халфове, които се разглеждат като потенциални национали за Англия, заедно с Джеймс Уорд-Проус и Харисън Рийд.

Звезда на Манчестър Юнайтед, сравняван с Меси и Марадона, вече е небелязан за продажба от сър Джим Ратклиф
Усещането около Манчестър Юнайтед през последното десетилетие е, че лошите трансфери на клуба са основната причина отборът да не се представя на желаното ниво нито във Висшата лига, нито в европейските турнири.

...
Манчестър Юнайтед продаде младежа за 9 милиона паунда, които с бонусите могат да достигнат до 15,5 милиона паунда, съобщи "The Athletic". Точното естество на допълнителните клаузи не беше разкрито, но е възможно една от тях да е свързана с бъдещи изяви на играча за националния отбор на Англия.

Финансовата ситуация на Барселона може да промени летните трансферни планове на Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед е изправен пред предизвикателен летен трансферен прозорец, но вратата е отворена за една потенциална сделка, която очевидно би подсилила тима на Ерик тен Хаг.

...


Джеймс Гарнър спечели купата от Европейското първенство с отбора до 21 години и записа 18 мача като национал на това равнище.

Положителното му развитие не е изненада за никого от школата на Ман Юнайтед и остава да виси въпросът дали тимът нямаше да спечели повече, ако младежът беше получил своя шанс за изява на "Олд Трафорд" по подобие на колегата си от академията - Коби Мейну.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КОБИ МЕЙНУ ГЕРОЙ | Улвърхемптън 3-4 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":



ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини