Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Халфът на Манчестър Юнайтед Ханибал Мейбри напуска клуба под наем

Фабрицио Романо посочи трима кандидати за подписа на тунизиеца
Автор: tribunamanunited
591
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Ханибал Мейбри ще бъде свободен да обмисли напускането на клуба през януари, след като играчът инструктира федерацията на Тунис, че няма да вземе участие в Купата на Африканските нации, разкри Фабрицио Романо.

В Манчестър Юнайтед има двама кандидати за поста на Бруно Фернандеш
Необичайно е за играч, който е стигнал до полуфиналите на Шампионската лига, да отпразнува гол в предсезонната подготовка с много емоции, но волето на Дони ван де Беек срещу Лион очевидно означаваше много за него.

...


Мейбри записа девет мача за Ман Юнайтед през този сезон, след като се завърна от престой под наем в Бирмингам Сити. Въпреки това той се отказа от място в отбора на Тунис за Купата на Африканските нации, въпреки че вече има 27 мача за страната си.


Вместо това играчът ще получи шанса да договори следващия си трансфер под наем от Манчестър Юнайтед.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Нотингам Форест - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Според Фабрицио Романо клубовете, които имат интерес към тунизиеца, са Севиля от Ла Лига, Лион от Лига 1 и Фрайбург от Бундеслигата.

Всички те искат той да бъде незабавно на тяхно разположение, след като го вземат, така че новината, че няма да играе за страната си, идва напълно закономерно.

123023Hann.webp
Ханибал Мейбри ( Източник снимка- Getty )
Мейбри има договор с Манчестър Юнайтед само до края на настоящия сезон, въпреки че от клуба могат автоматично да удължат престоя му на "Олд Трафорд" с още 12 месеца. Както изглежда, отдаване под наем е най-логичната краткосрочна развръзка за Мейбри, като прегорите за нов дългосрочен контракт между двете страни очевидно се отлагат за лятото на 2024 г.

Полузащитник на Манчестър Юнайтед е „на крачка“ от присъединяване към друг клуб от Висшата лига
Според различни източници Манчестър Юнайтед е приел оферта, която ще позволи на Ханибал Мейбри да се присъедини към Лутън Таун под наем до края на сезона.

...
ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КОЛЕДНО ШОУ | 26.12.2023 | ГОДИНАТА на Манчестър Юнайтед | КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини