Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Хари Магуайър хвали „технически брилянтен“ съотборник след окуражаващо представяне

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
451
Хари Магуайър похвали партньора си в центъра на защитата Виктор Линдельоф след трудната победа на "Олд Трафорд" с 1-0 над борещия се за оцеляване Лутън Таун.

Виктор Линдельоф отбеляза победния гол в сблъсъка с Лутън Таун и решаващото попадение на шведа в мача изкачи Манчестър Юнайтед до шестото място във Висшата лига, само на шест точки от върха на дивизията.


Бившият играч на Бенфика беше подложен на сериозни критики по-рано през този сезон, тъй като изпитваше сериозни трудности в определени мачове, което доведе до това, че някои членове на фенската маса останаха разочаровани от защитника.

От своя страна Хари Магуайър, който много добре знае какво е да бъдеш критикуван, говори за партньора си в защитата след победата над Лутън:

„Виктор [Линдельоф] е технически брилянтен. Видяхте през годините, че той е добър футболист. Много се радвам за него, той беше брилянтен днес“, каза английският защитник в края на мача.



Рио Фърдинанд се страхува, че друга звезда на Ман Юнайтед може да се скара с Ерик тен Хаг заради Антони
Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд не би се изненадал от това Алехандро Гарначо да се скара с Ерик тен Хаг, ако аржентинецът отпадне от състава за сметка на бразилеца Антони, когато Маркъс Рашфорд се завърне след контузия. Антони е много ст...
Двойката Магуайър-Линделоьф със сигурност е притеснила част от феновете на Юнайтед, когато са видяли стартовия състав преди мача с Лутън Таун, но в това домакинство дуото показа стабилна и надежда игра не само в защита, но и в нападание.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "ТРЯБВА ни НАПАДАТЕЛ | Манчестър Юнайтед 1-0 ЛУТЪН ТАУН |":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини