Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Играч на Манчестър Юнайтед, замесен в "бясна" кавга със съотборник, забелязан на тренировка преди сблъсъка с Кристъл Палас

Автор: tribunamanunited
Източник: SportBible
1165
Играч на Манчестър Юнайтед, който преди време участва в яростен скандал със съотборник, е бил забелязан на тренировка преди срещата на клуба с Кристъл Палас за Купата на Лигата.

прочети статията ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Бърнли 0-1 Манчестър Юнайтед

Във вторник вечер отборът от "Олд Трафорд" се изправя срещу Палас у дома в третия кръг на Карабао Къп.


Юнайтед, който спечели състезанието през миналия сезон, влиза в мача в добро настроение след решаваща победа с 1-0 над Бърнли.

Винсент Компани изтъкна една „качествена“ звезда на Манчестър Юнайтед след победата над Бърнли
Мениджърът на Бърнли Винсент Компани остана много разочарован след гола на „качествен играч от Висшата лига“ по време на вдъхновената от Бруно Фернандеш победа на Манчестър Юнайтед на Търф Мур в събота вечер.

...


Отборът на Ерик тен Хаг, който загуби предишните три мача, се намира на девето място във Висшата лига.

Междувременно Палас е десети, място и точка под Юнайтед, въпреки отсъствията поради контузия на Майкъл Олисе и летните попълнения Матеус Франса и Джеферсон Лерма.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Купата на Лигата???

Хората на Рой Ходжсън направиха обрат, за да победят Плимут с 4-2 във втория кръг на състезанието благодарение на гол на Одсон Едуар и хеттрик на Жан-Филип Матета.

След нулевото им равенство с Фулъм в събота, Ходжсън се оплака от липса на ресурси преди мача във вторник, като клубът е засегнат от поредица от контузии.

Серхио Регилон се бори със заболяване, докато игра за Ман Юнайтед по време над победата над Бърнли с 1-0
Серхио Регилон показа истински характер, за да се пребори с болестта, от която страдаше в последните дни, докато Ман Юнайтед победи Бърнли с 1-0.

...


Юнайтед също трябваше да се бори с няколко контузии в началото на кампанията, но ще бъде подсилен от завръщането на Мейсън Маунт и Хари Магуайър към тренировъчни процес.

Sportingwin banner


Междувременно младежът на Юнайтед Дан Гор беше сред забелязаните да тренират на Карингтън, а английският национал под 18 години може да се включи в двубоя за купата във вторник.

Гор, атакуващ полузащитник, впечатли Тен Хаг в предсезонната подготовка, но в момента е най-известен с физическия си сблъсък с Антoни Марсиал.

През миналия ноември, с по-голямата група играчи от отбора на Тен Хаг на Световното първенство, младата надежда на Юнайтед беше поканена да тренира с първия отбор. Нещата обаче не вървяха особено гладко.

Според Mirror, 18-годишният халф е влязъл много остро на Марсиал, въпреки че рискови шпагати насочени към утвърдените звезди от първия отбор са забранени от клуба.

След това отиграване нервите и на двамата кипнаха, като французинът е бил "бесен", като двамата играчи са били разтървани от съотборници.

Малко след това според информациите Антони Марсиал се е извинил на младия си съотборник, а мирът на Карингтън е бил възстановен.

ГЛЕДАЙТЕ последната ФЕНРЕАКЦИЯ след победата над Бърнли в YouTube канала:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини