Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Играч, продаден от Ерик тен Хаг за 10 милиона паунда, ракритикува играта на Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
796
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг беше допълнително разкритикуван относно тактиката на тима, след като бившият играч на клуба Андреас Перейра заяви, че "Червените дяволи" са отбор, срещу който е "лесно" да се играе през този сезон.

Халфовата линия на тима, по-специално, беше очебиен проблем през цялата настояща кампания и Перейра само потвърди това, което беше очевидно за онези, които следят изкъсо Манчестър Юнайтед.

Манчестър Юнайтед търси алтернатива на Аарън Уан-Бисака през лятото
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед преговаря за подписа на Джерeми Фримпонг от Байер Леверкузен, тъй като в момента изглежда, че Аaрън Уан-Бисака може да напусне клуба през идния трансферен прозорец.

...


Една от основните критики към играта на "Червените дяволи" през този сезон беше именно оголената халфова линия, с огромното зеещо пространство, което често се оставяше непосредствено пред защитата.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Борнемут 2-2 Манчестър Юнайтед

Краката на Каземиро не изглеждат същите след само една година в клуба след преминаването му от Реал Мадрид за £70 милиона, като същото важи и за Кристиан Ериксен, докато новото попълнение Софян Амрабат така и не получава шанс да покаже на какво е способен във Висшата лига.

4.19.2024ErK.webp
Каземиро не се радва на успешен втори сезон в Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Пробивът на Коби Мейну в първия отбор е глътка свеж въздух, но 18-годишният играч редовно изглежда изолиран до брацилския дефанзивен халф, докато Бруно Фернандеш е преимуществено зает отпред с организирането на атаките на тима.

Джейми Карагър определи играч на Манчестър Юнайтед като
Джейми Карагър остана изумен от един играч на Манчестър Юнайтед след вчерашното равенство 2-2 с Ливърпул.

Справедливо е да се каже, че Манчестър Юнайтед се възползва от късмета си на "Олд Трафорд" в неделя, след като Ливърпул пропиля доста п...


Всичко това позволи на противниковите отбори да играят срещу Манчестър Юнайтед с лекота и допринесе за неприемливия брой удари, които отборът на Тен Хаг допуска във всеки мач.

4.19.2024Er.webp
Отборът на Тен Хаг е подложен на постоянен обстрел от противниковите отбори ( Източник снимка- Getty )


Само Лутън Таун е допуснал повече удари във Висшата лига от "Червените дяволи" през този сезон, а Андреас Перейра е един от играчите, които са извлекли полза от нефункционалната постройка на Ман Юнайтед в халфовата линия.

4.19.2024ErKA.webp
Перейра игра силно срещу Ман Юнайтед на "Олд Трафод" ( Източник снимка- Getty )


Фулъм победи "Червените дяволи" с 2-1 като гост в края на февруари, като бразилският атакуващ халф беше в основата на атаката на отбора на Марко Силва, която създаде много проблеми на домакините.

Пет причини, поради които феновете на Ман Юнайтед трябва да са доволни от назначението на Джейсън Уилкокс като технически директор
Сър Джим Ратклиф и "INEOS" продължават набирането на ръководен персонал от други английски клубове в опит да изградят нов отбор зад кулисите на "Олд Трафорд", който да осигури възможно най-добрия шанс за успех на терена.

...


„Имах много пространство и можех да играя доста лесно. Много ми хареса. Беше доста различно от предходната година, когато играхме мача за купата“, коментира Перейра пред YouTube канала на Рио Фърдинанд "FIVE".

Тен Хаг одобри сделка за £10 милиона за продажбата на Перейра на Фулъм през лятото на 2020 г., когато той започна да прекроява халфовата линия на Юнайтед.

Бразилският национал твърди, че не е искал да говори с новия си мениджър преди трансфера, тъй като е очаквал да бъде уговорен да приеме игрово време, което е нямало как да му бъде достатъчно.

С всичките проблеми на тима в средата на терена през този сезон феновете на Манчестър Юнайтед няма как да не си задават въпроса дали енергични и борбени играчи като Андреас Перейра (и донякъде сънародника му Фред), който е в разцвета на силите си и на перфектна футболна възраст от 28 г., нямаше да свършат добра работа в изморената и изразходена халфова линия на тима на "Червените дяволи"?!?

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ПОСЛЕДНИЯТ МАЧ на ТЕН ХАГ?!? | Борнемут 2-2 МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини