Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Играч, закупен от Жозе Моуриньо, вече струва колкото Бруно Фернандеш

Автор: tribunamanunited
1409
През последното десетилетие е справедливо да се каже, че трансферната стратегия на Манчестър Юнайтед далеч не беше успешна.

Джейми Карагър определи играч на Манчестър Юнайтед като
Джейми Карагър остана изумен от един играч на Манчестър Юнайтед след вчерашното равенство 2-2 с Ливърпул.

Справедливо е да се каже, че Манчестър Юнайтед се възползва от късмета си на "Олд Трафорд" в неделя, след като Ливърпул пропиля доста п...


От надплащане за играчи до привличане на таланти, които просто не отговарят на стила на съответния мениджър, всичко това е запазена марка на управлението на семейство Глейзър.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 2-2 Ливърпул 7.04.2024

"Червените дяволи" обикновено се опитват да подпишат с големи имена срещу големи суми пари с надеждата, че по някакъв начин въпросните футболисти напълно ще променят представянето на клуба на терена.

Очевидно нещата не се случиха по този начин, но в същото време имаше и няколко примера за привличане на млади таланти, като една от тези покупки оправда инвестицията и сега играчът струва същата сума като друго успешно попълнение - Бруно Фернандеш.

SITE image.webp
Бруно Фернандеш е един от малкото успешни трансфери на Манчестър Юнайтед в последното десетилетие ( Източник снимка- Getty )


Диого Далот беше в центъра на много шум и внимание напоследък особено заради постоянните си добри представяния в рамките на изключително непостоянен отбор, но не трябва да се забравя, че младият португалец трябваше да бъде търпелив, преди да получи своя шанс, като се има предвид, че той подписа с Юнайтед през 2018 г. за £19 милиона под ръководството на Жозе Моуриньо.

4122024B2.webp
Диого Далот бе привлечен на "Олд Трафорд" от Жозе Моуриньо ( Източник снимка- Getty )


Въпреки че изигра 26 мача във Висшата лига през първия сезон на Ерик тен Хаг, нидерландецът не беше убеден в качествата на Далот и често го сменяше с Аарън Уан-Бисака, след като последният се завърна от контузия.

„Не искам да наливам масло в огъня“ – мнението на Джуд Белингам за звездата на Ман Юнайтед Коби Мейну
Суперзвездата на Реал Мадрид Джуд Белингам се опита да смекчи очакванията към младия играч на Манчестър Юнайтед Коби Мейну, след като 18-годишният халф показа отлично представяне при дебюта си за първия отбор на Англия.

...


25-годишният португалец дори загуби мястото си в титулярния състав към края на сезона, като фактът, че не получи нито една минута на терена във финала за ФА Къп срещу Манчестър Сити, подчертава позицията, в която беше изпаднал по това време.

Дори в началото на тази кампания Диого Далот беше принуден да седи на пейката в първия мач срещу Улвърхемптън Уондърърс, като последвалата контузия на Бисака даде шанс на португалския защитник да направи пробива в първия отбор, от който се нуждаеше.

4122024B23.webp
Дого Далот дочака своя шанс в тима на Тен Хаг ( Източник снимка- Getty )


Изглежда, че катализаторът в бързото развитие на Далот през този сезон просто се свежда до един аспект: той имаше шанса да изиграе серия от мачове, в които се представи наистина добре.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Борнемут - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Най-важният атрибут, който всеки играч в световния футбол би искал да притежава, е увереността, а през този сезон бившият играч на Порто очевидно има увереност в изобилие.

Независимо дали играе като ляв бек или в обичайната си роля на десен бек, Далот беше отличен в своите 29 мача във Висшата лига, вкарвайки един гол и записвайки 3 асистенции, като в същото време е помогнал на отбора да запази шест чисти мрежи.

Към тази смекта можем да добавим и един гол и една асистенция във 383' изиграни минути за португалеца в турнира ФА Къп.

4122024B234.webp
Топ 5 най-скъпи футболисти на Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


И според Cies Football Observatory Диого Далот вече е в топ 5 на най-скъпите играчи на Манчестър Юнайтед в момента, като пазарната му стойност се равнява на тази на Бруно Фернандеш - 51 мил. паунда.

Феновете на Манчестър Юнайтед могат само да се надяват, че португалският защитник все още не е навлязъл в пика на своето развитие, тъй като той е само 25-годишен и е много вероятно най-добрите му години като играч да са тепърва пред него.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "РАВЕН за ЧЕСТТА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-2 Ливърпул | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини