Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Играчите на Манчестър Юнайтед имат съмнения относно „необичаен“ метод на Ерик тен Хаг

Автор: tribunamanunited
778
Наближаваме края на втората кампания на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед и огромни пукнатини започват да се показват в отношенията между нидерландския мениджър и неговите играчи.

Манчестър Юнайтед „идентифицира изгоден трансфер за 8 милиона паунда“
Бъдещето на Ерик тен Хаг като мениджър на Манчестър Юнайтед може да е под съмнение, но това не спира слуховете за трансфери на играчи, които продължават да генерират спекулации....


Атмосферата в съблекалнята на отбора въобще не е добра, а в доклад от Висшата лига на Бразилия се описва как някои от методите и решенията на Тен Хаг дразнят част от играчите на тима.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Арсенал от Висшата лига???

Според информациите начинът, по който бившият треньор на младежите на Байерн Мюнхен се подготвя за мачове, е „предмет на оплаквания“ в съблекалнята на Юнайтед, до голяма степен поради склонността му да провежда тактически разбори по „необичаен“ начин.

5122024T.webp
Методите на Тен Хаг не се харесват на част от играчите на Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


Твърди се, че срещите преди мачовете са дълги и продължават около 40 минути. За да влошат нещата, те се провеждат "три или четири пъти" седмично. Предполага се, че това едновременно е притеснило и изненадало неговите играчи, като дори е довело до прояви на "сънливост" сред част от тях.

Ерик тен Хаг трябва да последва примера на Луис ван Гаал, ако иска да има успех срещу Арсенал
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг в момента е в положение близко до безизходица. Неговият отбор спечели само един от последните седем мача....


„Играчите не възприемат инструкциите на Тен Хаг. Това е труден и изморителен метод“, посочват от изданието.

Youtube banner


Нормално е мениджърите в днешно време да се опитват да контролират всяко действие на терена и явно Тен Хаг е дотегнал на своите подопечни с детайлни и дълги тактически анализи.

Манчестър Юнайтед трябва да вземе бързо решение за Томас Тухел
Томас Тухел иска отново да работи в Англия и от Манчестър Юнайтед се интересуват от него, като ръководството на клуба скоро трябва да вземе крайното решение дали да освободи Ерик тен Хаг през това лято....


Фактът обаче е, че дори това не води до положителни резултати, като в последното си интервю след загубата от Кристъл Палас Тен Хаг намекна, че тактическите му указания за играта в защита не са били спазени.

Очевидно играчите са загубили доверие в методите му, което означава, че без подкрепата на ръководството на клуба на Тен Хаг ще бъде изключително тръдно да запази поста си и след края на сезона.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НАШИЯТ КЛУБ е БОЛЕН | Кристъл Палас 4-0 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини