Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Интер предлага на Манчестър Юнайтед Дензъл Дъмфрис в замяна на Аарон Уан-Бисака

Автор: tribunamanunited
827
Интер се интересува от привличането на десния бек на Манчестър Юнайтед Аарън Уан-Бисака през януарския трансферен прозорец и е предложил Дензъл Дъмфрис в замяна на десния бек на "Червените дяволи", според Sun.

Новият главен изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед Омар Берада посочи Хари Магуайър като пример за това как не трябва да се прави трансферен бизнес
Новият главен изпълнителен директор (CEO) на Манчестър Юнайтед - Омар Берада, направи красноречиви коментари в миналото как не трябва да се прави трансферен бизнес и той използва Хари Магуайър като пример.

...
Договорът на нидерландския национал с клуба от Серия А изтича през юни 2025 г., като десният бек е един от най-добрите им играчи.


Въпреки това и двете страни са въвлечени в противоречие по условията на евентуалния нов договор на Дъмфрис, тъй като бившата звезда на Аякс иска 80 000 паунда на седмица, но Интер му предлага само около 35 000 паунда на седмица, за да удължи контракта си.

1.22.2024De.webp
Дензъл Дъмфрис иска повече пари от Интер ( Източник снимка- Getty )


В резултат на това от Интер са готови да пуснат Дъмфрис и очевидно са се обърнали към "Червените дяволи" за сделка за размяна, която би накарала Уан-Бисака да тръгне в другата посока.

Кристиано Роналдо „изисква“ от Ал-Насър да направят трансферен удар за полузащитник на Манчестър Юнайтед
Съобщава се, че Кристиано Роналдо е казал на Ал-Наср да направят трансферен ход за Каземиро, за когото се твърди, че е отворен за „ново предизвикателство“.

...
Манчестър Юнайтед обаче са отхвърлили офертата на Интер, въпреки че тима на Ерик тен Хаг беше неколкократно свързван с интерес към нидерландския национал.

Договорът на Уан-Бисака наскоро беше удължен с 12 месеца до лятото на 2025 г. и мениджърът Ерик тен Хаг вижда 26-годишния играч като ценен член на бъдещия му отбор.

Бившата звезда на Кристъл Палас участва в 17 мача във всички състезания през този сезон и се отличи с две асистенции.

Треньорът на младежкия отбор на Манчестър Юнайтед Том Хъдълстоун вярва, че Ерик тен Хаг все още е правилният човек за поста
Треньорът на юношите на Манчестър Юнайтед - Том Хъдълстоун, защити критикувания мениджър на първия тим Ерик тен Хаг.

...
От друга страна, Дъмфрис има два гола и четири асистенции в 18 мача за Интер и е основателно смятан за един от най-добрите атакуващи десни бекове в Италия, като е постоянно въвлечен в атаките на отбора, откакто се премести в Милано.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "🎥 СТАНАХ ФЕН на Райън ГИГС | ФЕН ИНТЕРВЮ с ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини