Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Джейдън Санчо е обявен официално за продан

Ман Юнайтед иска изгнаникa да напусне за постоянно през януари, тъй като от клуба не виждат начин за разрешаване на враждата с Ерик тен Хаг
Автор: tribunamanunited
Източник: Goal
567
Съобщава се, че Джейдън Санчо е обявен за продажба, тъй като Манчестър Юнайтед иска играча да напусне за постоянно през януари.

Гласувай тук: Вярвате ли, че сър Джим Ратклиф ще възроди Манчестър Юнайтед???

Според "Mirror" клубът планира да го продаде с постоянен трансфер през януарския трансферен прозорец, тъй като враждата между играча и Ерик тен Хаг продължава.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "СКАНДАЛЪТ | ДЖЕЙДЪН САНЧО срещу Ерик тен Хаг":

"Червените дяволи" обаче ще трябва да приемат сделка с намалена цена за играча, който закупиха за £73 милиона през 2021 г., тъй като пазарната му оценка е почти наполовина по-ниска - около £40 милиона.

Манчестър Юнайтед иска да финализира „предсрочна“ сделка за нападател за 60 милиона евро, определен като заместник на Санчо
Според съобщенията Манчестър Юнайтед засилва интереса си към нападателя на Ювентус Федерико Киеза, който също е свързван с Ливърпул.

25-годишният играч оказа огромно влияние за Италия на Европейското първенство през 2021 г., но развитието му...


Борусия Дортмунд остава опция за Санчо, докато Барселона и Ювентус също следят отблизо ситуацията. Последните два отбора обаче се интересуват само от сделка за заем, а не от постоянен трансфер.


Гласувай тук: Вие сте - ЗА ИЛИ ПРОТИВ Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?

Към момента изглежда сигурно, че Санчо повече няма да играе за Ман Юнайтед освен ако не се извини на мениджъра Ерик тен Хаг или ако треньорът на Юнайтед не бъде уволнен преди Коледа, в случа че лошата форма на тима се задълбочи в следващите седмици.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВАЖНИ ТЕМИ | Трябва ли Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?":



ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини