Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Джейми Карагър определи играч на Манчестър Юнайтед като "абсолютно световна класа"

Автор: tribunamanunited
1496
Джейми Карагър остана изумен от един играч на Манчестър Юнайтед след вчерашното равенство 2-2 с Ливърпул.

Справедливо е да се каже, че Манчестър Юнайтед се възползва от късмета си на "Олд Трафорд" в неделя, след като Ливърпул пропиля доста положения пред вратата на домакините.

Пет причини, поради които феновете на Ман Юнайтед трябва да са доволни от назначението на Джейсън Уилкокс като технически директор
Сър Джим Ратклиф и "INEOS" продължават набирането на ръководен персонал от други английски клубове в опит да изградят нов отбор зад кулисите на "Олд Трафорд", който да осигури възможно най-добрия шанс за успех на терена.

...


След трудни начални 45 минути, играчите на Ерик тен Хаг имаха късмета да изостават само с 1-0 след откриващото попадение на Луис Диас след корнер през първата част.

Но Юнайтед се пребориха успещно за честта си през второто полувреме и отбелязаха два зашеметяващи гола, за да спечелят точка от двубоя.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 2-2 Ливърпул 7.04.2024

Бруно Фернандеш изравни резултата за "Червените дяволи", хващайки Каоимхин Келехер неподготвен извън наказателното поле с прехвърлящ удар от само няколко метра в половината на Ливърпул.

482024J2.webp
Бруно Фернандеш отбеляза феноменален гол ( Източник снимка- Getty )


Португалската звезда имаше доста проблеми през първото полувреме и, заедно с Каземиро, получи заслужени критики от Гари Невил.

И все пак неговият зашеметяващ удар, последван от първия гол на Коби Мейну на "Олд Трафорд", донесе на Юнайтед заслужено равенство 2-2.

А Джейми Карагър похвали капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш след усилията му през второто полувреме.



Говорейки в подкаста на Гари Невил, Карагър отбеляза как Джарел Куанса предоставя топката на Фернандеш точно преди гола.

„Грешката си е грешка, но мисля, че тук става дума повече за завършващия удар, отколкото за грешката“, каза Карагър.

„Бруно Фернандеш, говорим много за него, но това беше извън този свят, нали? Абсолютно на световно ниво”, завърши легендата на Ливърпул.

482024J23.webp
Карагър не спести суперлативите си за Бруно Фернандеш ( Източник снимка- Getty )


Като изключим двата невероятни гола от страна на Манчестър Юнайтед и що се отнася до баланса на играта вчера, справедливо е да се каже, че късметът беше на страната на "Червените дяволи".

Манчестър Юнайтед се интересува от аржентински полузащитник, който ще струва около £36 милиона
Манчестър Юнайтед се интересува от подписа на атакуващия полузащитник на Ривър Плейт Франко Мастантуоно.

Според доклад на "Fichajes" още няколко топ клуба от Европа се интересуват от 16-годишния халф, като той ще струва около £36 милиона пре...


Според "FotMob" Ливърпул регистрира статистика от 3.67 xG (очвакни голове) в сравнение с 0.70 xG за Манчестър Юнайтед, като отборът на Юрген Клоп се оказа доста разточителен в последната третина на терена.

Що се отнася до Бруно Фернандеш, неговите шансове да отбележи попадение по време на мача се равняваха на скромните 0.21 xG, но това не му попречи да се нареди сред голмайсторите в мача и да оглави заглавията в пресата.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "РАВЕН за ЧЕСТТА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 2-2 Ливърпул | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини