Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Джарад Брантуейт се отдалечава от Манчестър Юнайтед след съобщение за трансфер за £20 милиона

Автор: tribunamanunited
2209
Опитът на Манчестър Юнайтед да привлече защитника на Евертън Джарад Брантуейт на "Олд Трафорд" заплашва да се превърне във всепоглъщащата сага през летния трансферен прозорец.

Въпреки че не сме на нивата на объркване и разочарование, както при преговорите с Барселона за Френки де Йонг, Манчестър Юнайтед е много вероятно да трябва да се оттегли от сделката за централния бранител на Евертън. Сър Джим Ратклиф влезе в трансферния прозорец с ясен план за прекратяване на т.нар. „данък "Юнайтед“.

Манчестър Юнайтед „близо“ до привличането на първото попълнение на сър Джим Ратклиф след намалена трансферна сума за клуба
Манчестър Юнайтед е близо до сключването на сделка за халфа на Пари Сен Жермен Мануел Угарте, според съобщенията. Както изглежда, от INEOS са се спрели на уругваеца, който по всяка вероятност ще напусне ПСЖ след разочароващ първи сезон в клуба....


Въпреки това целта и резултатът са две много различни неща. "Карамелите" настояват, че само оферта от £70 милиона ще бъде достатъчно добра, за да ги убеди да се разделят с Брантуейт и Юнайтед вече видяха офертата си за половината от тази сума - отхвърлена с присмех.

63024J2.webp
Джарад Брантуейт желае траснфер в Манчестър Юнайтед ( Източник снимка- Getty )


В последните дни решителността на Евертън беше препотвърдена още повече, след като успяха да продадат централния защитник Бен Годфри на Аталанта за £20 милиона.

63024JB.webp
Аталанта се споразумя с Евертън за Бен Годфри ( Източник снимка- Getty )


Тази сделка би трябвало да облекчи всички оставащи опасения за ново отнемане на точки през следващия сезон за нарушаване на Правилата за печалба и устойчивост (PSR) и ще позволи на тима на Шон Дайч да се "окопае" още повече срещу офанзивата на Юнайтед за Брантуейт.

Youtube banner


Сделката за Годфри сега изпраща ясно послание към Манчестър - платете исканата цена или продължете напред. Към момента изглежда много малко вероятно, освен ако Брантуейт не настоява за напускане, Евертън да "клекне" до оценката на "Червените дяволи" за защитника и "Карамелите" вече нямат финансова причина да го правят.

Манчестър Юнайтед осъществи официален контакт с Лил за Лени Йоро
Според репортера на "Sky Sports" Дхармеш Шет, Манчестър Юнайтед е осъществил първоначален контакт с френския клуб Лил относно привличането на защитника Лени Йоро през това лято....


В крайна сметка следващият ход на Ратклиф и INEOS ще покаже колко твърдо са решени да се придържат към своите принципи за отговорно харчене за трансфери. Но реалността е, че на Манчестър Юнайтед може да се наложи да приеме, че Джарад Брантуейт е извън техния обсег през това лято.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЕРИК ТЕН ХАГ ОСТАВА!!! ОТТУК НАКЪДЕ??? КАКВО СЛЕДВА за Манчестър Юнайтед?!?":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини