Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Джарод Боуен от Уест Хем Юнайтед призна, че е подкрепял Манчестър Юнайтед като момче

Автор: tribunamanunited
Източник: ThePeoplesPerson
375
Невероятната фенбаза на Манчестър Юнайтед се простира надлъж и нашир, като привърженици от целия свят застават зад отбора от "Олд Трафорд".

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити от Висшата лига???

Поколения фенове са израснали, подкрепяйки този велик клуб, някои от които сега се подвизават във Висшата лига.

Манчестър Юнайтед все още може да се класира за Шампионската лига през този сезон дори ако не е в четворката

През сезон 23/24 ще има нов формат на Шампионската лига, който може да има сериозни положителни последици за Манчестър Юнайтед през този сезон.



Ерик тен Хаг и Манчестър Юнайтед ще искат да са част от Шампионскат...
Говорейки пред YouTube канала на Sky Sports, нападателят на Уест Хем Юнайтед Джарод Боуен разкри, че е бил един от онези, които са били повлияни от тима на Юнайтед, като по-специално един човек го е вдъхновил да пътува до "Олд Трафорд" като момче.


„Обичах Дейвид Бекъм, докато растях. Ходех на мачове след училище, спомням си, че тръгвах около 16:00 часа от Херефорд и след това отивах на мачовете“, каза Боуен.

Ерик тен Хаг вече е „много щастлив“ с „невероятния“ Расмус Хьойлунд в Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е доволен от представянето на Расмус Хьойлунд въпреки липсата на голове във Висшата лига за датския нападател.

...


Нападателят се намира в добра форма и показва добри игри след пристигането си в Лондон, като дори вкара победния гол във финала на Лигата на конференциите през миналия сезон, като си спечели и място в националния отбор на Англия.

Sportingwin banner
Няма слухове, които да предполагат, че на Джаред Боуен ще му се случи мечтаният трансфер в Манчестър Юнайтед, но ако отличните му изяви продължат, 26-годишният футоблист може и в крайна сметка да се озове на "Олд Трафорд", а защо ли не и като разменна монета за желаните от Уест Хем Юнайтед играчи на "Червените дяволи" - Хари Магуайър или Скот Мактоминей.

"The Peoples Person" наскоро съобщи, че Уест Хем следи ситуацията около Джейдън Санчо, така че подобна размяна между двата клуба не бива категорично да се изключва като потенциален сценарий.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО "АНДРЕ ОНАНА и ХАРИ МАГУАЙЪР ГЕРОИ | Манчестър Юнайтед 1-0 ФК Копенхаген | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини