Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Жозе Моуриньо отново се оказа прав за играч на Манчестър Юнайтед шест години по-късно

Автор: tribunamanunited
1584
Манчестър Юнайтед разви няколко млади играча през последните няколко години, като един от тях е португалецът Диого Далот.

Фабрицио Романо даде актуална информация за Манчестър Юнайтед и новия договор на Коби Мейну
Манчестър Юнайтед е провел първоначални разговори за нов договор на Коби Майноо, според Фабрицио Романо.

...
Най-нашумелият талант в последно време е англичанинът Коби Мейну, който, заедно с Алехандро Гарначо, се превърна в звезда за настоящия отбор на Манчестър Юнайтед.


Един от най-големите невъзпяти герои на тима на Ерик тен Хаг в последно време е именно португалския краен защитник Диого Далот, който процъфтява през последните няколко месеца.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 3-0 Уест Хем 4.2.2024

Често фигура, която всъщност разделя мненията за себе си сред феновете на "Червените дяволи" с някои непоследователни изяви в конкретни мачове, сега 24-годишният десен бек се налага като един от най-добрите на своята позиция във Висшата лига.

10.2.2024Dio.webp
Дало е в много добра форма ( Източник снимка- Getty )


Така най-накрая Далот доказа правотата на Жозе Моуриньо, само шест години след като се присъедини от Порто през юни 2018 г. срещу сума от £19 милиона.

Манчестър Юнайтед повика 16-годишно дете чудо за тренировка на първия отбор
Манчестър Юнайтед включи обещаващия млад защитник Хари Амас в тренировка на първия отбор в сряда.

...


При пристигането на младия бранител в клуба, Моуриньо беше развълнуван от привличането му и възхваляваше тогавашния младеж, определяйки го като най-добрия млад краен защитник в Европа в разговор пред "BBC Sport": „В своята възрастова група той е най-добрият краен защитник в Европа. Той е изключително талантлив млад защитник с всички качества, за да се превърне бързо в страхотен играч за този клуб.”

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО ЗРЕЛИЩЕ?!? | Астън Вила - Манчестър Юнайтед | ПРЕДИ МАЧА":



Сега това най-накрая изглежда като реалност, тъй като Диого Далот се превръща в истински важен играч за тима на Ерик тен Хаг. Този сезон като цяло беше наистина впечатляващ за играча, които често беше използван както на левия, така и на десния бек.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Астън Вила - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

Неговият принос се състои от два гола и две асистенции в 31 мача, но той е второстепенен спрямо дефанзивната му работата в защита и качествата му при играта с топка, когато изъпнява ролята на обърнат краен защитник в средата на терена.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "КОБИ МЕЙНУ ГЕРОЙ | Улвърхемптън 3-4 Манчестър Юнайтед | ФЕН РЕАКЦИЯ":



Често Диого Далот се бореше с конкуренцията на Аарон Уан-Бисака, но атакуващите му преимущества спрямо англичанина, както и способностите му да изпълнява функции именно в средата на терена при изграждане на атаките на тима, за момента няклоняват везните в негова полза, що се отнася до избора на титулярен десен бек на Манчестър Юнайтед.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ГАРНАЧО МАЧКА | Манчестър Юнайтед 3-0 Уест Хем | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини