Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Карим Бензема обмисля опции за трансфер през януари на фона на спекулациите за Манчестър Юнайтед и Челси

Автор: tribunamanunited
315
Бившият нападател на Реал Мадрид Карим Бензема вкара 15 гола в 24 мача за Ал Итихад след грандиозния си трансфер, но изпитва трудности да се установи в новата си среда.

Документи на Манчестър Юнайтед показват колко близо е бил шейх Джасим до закупуването на клуба от Глейзърс
Шейх Джасим се изправи срещу сър Джим Ратклиф, за да се опита да закупи Манчестър Юнайтед от семейство Глейзър, но катарският банкер претърпя неуспех и се оттегли от процеса.

...
Съобщава се, че французинът е имал сериозни разногласия с вече бившия си мениджър Нуно Еспирито Санто, който беше уволнен през ноември.


Не е изненадващо, че носителят на „Златната топка“ за 2022 г. привлича интерес от редица големите клубове от Висшата лига, които отчаяно се нуждаят от нападател през януарския трансферен прозорец.

Манчестър Юнайтед беше активен на пазара на наеми преди 12 месеца, когато Ерик тен Хаг подписа с Ваут Вегхорст в опит да намери временно решение на празнината, създадена от напускането на Кристиано Роналдо.

Ваут Вегхорст „донесе повече полза“ за Манчестър Юнайтед от Кристиано Роналдо, твърди Гари Невил
Гари Невил призна, че Ваут Уегхорст „не е годен да върже обувките на Кристиано Роналдо“, но каза, че нападателят е „донесъл повече полза“ на Манчестър Юнайтед.

КАКВО СЕ СЛУЧИ? "Червените дяволи" се стремяха да подсилят атакуващите си редици ...
Въпреки сериозната инвестиция, предложена от новия миноритарен акционер сър Джим Ратклиф, "Червените дяволи" отново разполагат с ограничени средства за покупки през този месец заради правилата за финансов феърплей, като в клуба се обсъждат основно изходящи трансфери и потенциални наеми на нови играчи.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "🎥 ТРАНСФЕРИТЕ през ЯНУАРИ | Серу Гираси, Пауло Дибала, Ерик Максим Чупо-Мотинг, Майкъл Олисе":



Отборът на Тен Хаг отбеляза нищожните 24 гола в 21 мача досега през този сезон и след като Антони Марсиал беше на практика отстранен от своя мениджър, нов нападател представлява все по-голям приоритет за нидерландския мениджър.

Челси и Арсенал също търсят нов нападател и преместването под наем на Бензема на Острова не би трябвало да се изключва като вариант.

1192024B.webp
Карим Бензема с екипа на Ал Итихад ( Източник снимка- Getty )


От своя страна, Ал Итихад не желаят да загубят ценния си актив, който има все още две години и половина до края на настоящия си договор с клуба.

Въпреки това Джордан Хендерсън спечели битката си с Ал Етифак, преминаавайки в Аякс, което вероятно ще убеди Бензема, че все пак има възможност да се върне обратно в голям европейски клуб през следващите две седмици.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "🎥 МАЧ АНАЛИЗ | Манчестър Юнайтед 2-2 Тотнъм Хотспър":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини