Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Коби Мейну показа, че е идеален заместник на Каземиро с невероятни умения в тренировките на Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: Sportbible
787
Феновете на Манчестър Юнайтед са развълнувани, след като видяха младия Коби Мейну да демонстрира уникално умение по време на последната тренировка на тима.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Шефилд Юнайтед - Манчестър Юнайтед от Висшата лига???

18-годишният играч направи огромно впечатление в предсезонната подготовка за отбора на Ерик тен Хаг, но след това получи контузия в глезена в приятелски мач срещу Реал Мадрид в Хюстън, Тексас.

Манчестър Юнайтед подготвя януарски трансфер за защитник от Серия А с оценка от £50 милиона
Манчестър Юнайтед подготвя януарски трансфер за краен защитник от Серия А, според съобщенията.

...


Тогава той напусна стадиона с патерици и от клуба потвърдиха, че ще пропусне първата част от сезона.


Халфът обаче вече се завръща към тренировките на първия отбор, като това е навременен импулс за "Червените дяволи".

Полузащитникът Каземиро се контузи по време на мач на Бразилия. И макар че от Юнайтед поясниха, че става въпрос за „малък проблем“, то той е достатъчен, за това бразилецът да отсъства от мача срещу Шефилд Юнайтед на "Брамал Лейн".

102023Cas.webp
( Източник снимка- Getty)
Но Ерик тен Хаг може да разчита на младия Коби Мейну като евентуален заместник на Каземиро. Местното момче, което е в клуба от деветгодишна възраст, направи зашеметяващ пас, без да гледа, с който дори Роналдиньо би се гордял.



Преди злощастната си контузия Коби Мейну се беше харесал на Тен Хаг, като нидерландецът призна, че не би имал проблем да даде минути на младия англичанин на терена, след като е видял качеството му на тренировките.

Мейсън Грийнууд
Уважаваният журналист Джейми Джаксън твърди, че може да има път обратно в първия отбор на Манчестър Юнайтед за Мейсън Грийнууд.

...
„Той получава своя шанс, защото го заслужава“, каза Тен Хаг пред официалния уебсайт на Юнайтед по време на предсезонната подготовка.

В събота Манчестър Юнайтед ще се стремят да надградят над победата с 2-1 срещу Брентфорд в последния кръг преди международната пауза, а Коби Мейну със сигурност ще играе важна роля за тима през следващите седмици с оглед на контузията на такъв важен играч като Каземиро.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВАЖНИ ТЕМИ | Трябва ли Ерик тен Хаг да остане мениджър на Манчестър Юнайтед?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини