Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е изправен пред наказание заради изтрит пост за Андре Онана

Автор: tribunamanunited
Източник: Metro
1145
Крилото на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо може да бъде наказан заради изтрития му пост в социалната мрежа "X" за Андре Онана.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Манчестър Юнайтед 1-0 Копенхаген

Камерунският национал беше спасителят на Юнайтед във вторник вечерта, след като неговото спасяване на дузпа в добавеното време гарантира на отбора на Ерик тен Хаг жизненоважна победа с 1-0 над ФК Копенхаген в Шампионската лига.

Манчестър Юнайтед все още може да се класира за Шампионската лига през този сезон дори ако не е в четворката

През сезон 23/24 ще има нов формат на Шампионската лига, който може да има сериозни положителни последици за Манчестър Юнайтед през този сезон.



Ерик тен Хаг и Манчестър Юнайтед ще искат да са част от Шампионскат...
Гарначо беше един от няколкото играчи на Юнайтед, които отдадоха почит на героизма на Онана в социалните медии, но 19-годишният изтри поста си в социалната мрежа "X", след като използва две емотикони "горила" заедно със снимка, на която празнува с заедно с вратаря на Юнайтед.


Аржентинският национал първоначално редактира оригиналната публикация, за да премахне двете емоджита с горилата и остави изображението в своята история, преди публикацията да бъде изтрита напълно.

Ерик тен Хаг вече е „много щастлив“ с „невероятния“ Расмус Хьойлунд в Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е доволен от представянето на Расмус Хьойлунд въпреки липсата на голове във Висшата лига за датския нападател.

...
Постът, който беше направен малко след полунощ британско време, беше видим за потребителите на "X" за около 15 минути, преди да бъде изтрит окончателно.

102623Gar.webp
( Източник снимка- Instagram Garnacho)
И сега на Алехандро Гарначо може да му бъде повдигнато обвинение от Футболната асоциация, тъй като публикацията вероятно ще се счете за „утежнено нарушение“ на нейните правила за поведение в социалните медии.

32102623Gar.webp
( Източник снимка- Getty)
Припомняме, че през 2020 г. Единсон Кавани получи наказание от три мача и беше глобен със £100 000 от ФА, след като в публичния си отговор на съобщение на приятел в Instagram използва испанския термин „негрито“, което се превежда като „черен“.

Sportingwin banner
Уругваецът, който по това време играеше за Манчестър Юнайтед, бързо изтри публикацията и се извини, след като беше наясно с последствията, като на следващия ден нападателят пусна изявление, в което заяви, че е „напълно против расизма“.

Кавани също беше задължен от ФА да премине курс на обучение след този случай.

Предстои да видим какво ще е развитието на ситуацията с младия аржентинец, който може да бъде изправен пред сходни последствия след това невнимание в социалните мрежи.

ГЛЕДАЙ #ФЕНРЕАКЦИЯ-та - "АНДРЕ ОНАНА и ХАРИ МАГУАЙЪР ГЕРОИ | Манчестър Юнайтед 1-0 ФК Копенхаген" отдолу:
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини