Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони се завръща в Обединеното кралство и ще говори с полицията относно обвиненията в малтретиране

Автор: tribunamanunited
Източник: SkySports
381
Крилото на Ман Юнайтед Антони се завърна в Обединеното кралство от Бразилия. Играчът е изправен пред няколко обвинения за физическа агресия към бившата си приятелка Габриела Кавалин, като бразилецът отрича обвиненията, както и други твърдения, отправени от други две жени - Рейса де Фрейтас и Ингрид Лана, които също го обвиняват в насилие.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас от Висшата Лига???

Антони ще се срещне с полицията в Манчестър за разпит във връзка с обвиненията в насилие, съобщава информационната агенция PA.

Манчестър Юнайтед не се вслуша в предупреждението на Бени Маккарти и остави
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг пренебрегна ясното предупреждение от асистента си Бени Маккарти през лятото.

...


Предполага се, че той ще предаде телефона си на полицията за проверка.

Играчът беше доброволно интервюиран от бразилската полиция през юни, но все още не е арестуван или официално обвинен.

Признание на Пеп Гуардиола за Джони Еванс говори много след
Пеп Гуардиола се опита да привлече Джони Евънс в Манчестър Сити, но в крайна сметка сега северноирландският защитник вече впечатлява във втория си период за Манчестър Юнайтед след завръщането си.

...


Крилото беше в Бразилия от началото на септември, когато се присъедини към националния отбор, само за да бъде изваден от отбора, когато се появиха обвиненията.




В изявление на 10 септември Антони заяви следното: „Искам да потвърдя своята невинност за нещата, в които съм обвинен, и ще сътруднича напълно на полицията, за да им помогна да стигнат до истината.“

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО "КЛАСИЧЕСКА ПОБЕДА | МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 3-0 Кристъл ПАЛАС | Купа на Лигата | ФЕН РЕАКЦИЯ":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини