Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ман Юнайтед е готов да продаде класен играч, който се присъедини към клуба едва през миналата година

Такъв ход би бил безмилостен от страна на Ерик тен Хаг
Автор: tribunamanunited
Източник: FootballFanCast
3163
Въпреки критиките, с които се сблъска през този сезон, Манчестър Юнайтед е шести, само на три точки изоставане от шампиона във Висшата лига Манчестър Сити, а Ерик тен Хаг току що спечели наградата "Мениджър на месеца" за ноември.

Манчестър Юнайтед и сър Джим Ратклиф „създадоха план за обявяване“ за началото на новата ера в клуба
Манчестър Юнайтед и сър Джим Ратклиф, нефтохимическият милиардер, ще се стремят да обявят до дни сделката за 1,25 милиарда британски лири, която ще означава придобиване от страна на британеца на 25% дял от клуба.

...
"Червените дяволи" се радваха на много по-добър месец откъм резултати дори ако представянето не винаги беше на ниво. След победата над Челси на "Олд Трафорд", нещата малко се поуспокоиха и сега мениджърът по-спокойно може да гледа към януарския трансферен прозорез и разполагаемите играчи в тима.


За да се подобри играта на отбора обаче, може да са необходими някои безмилостни решения и това може да доведе до продажбата на конкретен играч, който се присъедини към Манчестър Юнайтед едва през лятото на 2022 .

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Борнемут от Висшата лига???

Според "Football Insider" Манчестър Юнайтед е готов да продаде Кристиан Ериксен и ще изслуша оферти за датчанина през януари, тъй като от треньорския щаб вече не вярват, че халфът може да издържа на високото темпо на Висшата лига.

Ериксен се присъедини към тима на "Червените дяволи" със свободен трансфер едва през предишното лято, след като малко неочаквано се завърна във Висшата лига с отбора на Брентфорд, където впечатли с креативността и класата си.

Друг фактор за потенциалното напускане на датчанина е изгряването на звездата на Коби Мейну, като младежът е много харесван от Ерик тен Хаг именно заради качествата си, които доста наподобяват тези на Ериксен - спокойствие, присъствие на духа и добри способности за разиграване на топката.

Очаква се Мейсън Маунт, Скот Мактоминей и Амрабат да получават все повече шансове за изява, а Каземиро е считан от Ерик тен Хаг за един от лидерите на тима.

Рой Кийн даде мнението си за Коби Мейну след първия старт във Висшата лига за младежа на Манчестър Юнайтед
Коби Мейну започна като титуляр в неделя, а Ман Юнайтед продължи силната си серия от резултати във Висшата лига с победа с 3-0 над Евертън.

...
Остава да видим къде ще се озове Кристиан Ериксен, ако Ерик тен Хаг се откаже от услугите му през януари, но бившата звезда на Тотнъм не би трябвало да изпитва недостиг на интерес към себе си.

Както изглежда, на 31 години датчанинът отново ще търси нов проект през предстоящия трансферен прозорец, като потенциална дестинация за него отново може да се окаже Италия, където темпото на игра не е толкова високо, както във Висшата лига.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "УДАРНА ПОБЕДА | Манчестър Юнайтед 2-1 Челси":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини