Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед беше предупреден за трансфера на Айвън Тони

Автор: tribunamanunited
1166
Манчестър Юнайтед работи усилено върху трансферите на новодошли футболисти през това лято.

"Червените дяволи" вече добавиха нападателя Джошуа Зиркзее и защитника Лени Йоро към отбора си досега, но бяха активно свързвани с няколко други играчи, включително полузащитника Мануел Угарте и бранителя Матайс де Лихт.

Кристофър Вивел е готов да се присъедини към Манчестър Юнайтед с незабавен ефект като нов директор по набирането на играчи
Кристофър Вивел постигна пълно споразумение с Манчестър Юнайтед да стане техен нов директор по набирането на играчи „с незабавен ефект“, според Флориан Плетенберг и Дейвид Орнстейн....


Една от зоните, в които тимът задължително трябваше да се подсили през това лято, е нападението на отбора, след като Юнайтед завърши с отрицателна голова разлика и само 57 отбелязани попадения през кампания 23/24.

Логично първият трансфер беше именно на нападател, като нидерландецът Зиркзее акостира на "Олд Трафорд" след трансфер от 42.5 мил. евро от Болоня.

7222024IJ.webp
Джошуа Зиркзее направи силен сезон в Серия А с Болоня ( Източник снимка- Getty )


Въпросът, който стои за решаване пред мениджъра Ерик тен Хаг, е дали само 23-годишният нидерландец ще е достатъчен, за да подсили атаката на "Червените дяволи", така че те да подобрят качествено представянето си през идния сезон.

Youtube banner


21-годишният Расмус Хьойлунд е другият нападател на тима, но той има само една година опит във Висшата лига, като беше преследван и от контузии още след идването си на "Олд Трафорд".

Според много специалисти Юнайтед се нуждае от опитен нападател, като самият Ерик тен Хаг призна, че през миналото лято е искал да привлече Хари Кейн в състава си.

Джарад Брантуейт се отдалечава от Манчестър Юнайтед след съобщение за трансфер за £20 милиона
Опитът на Манчестър Юнайтед да привлече защитника на Евертън Джарад Брантуейт на "Олд Трафорд" заплашва да се превърне във всепоглъщащата сага през летния трансферен прозорец....


След трансфера на Кейн в Байерн Мюнхен през миналото лято, един от възможните сценарий през настоящия трансферен прозорец е колегата му в националния отбор на Англия - Айвън Тони.

7222024IJI.webp
Айвън Тони се отчете с една асистенция и една вкарана дузпа за Англия на Евро 2024 ( Източник снимка- Getty )


Договорът на играча с Брентфорд изтича през лятото на 2025 г. и англичанинът е свързван с изходящ трансфер от "Къмюнити Стейдиъм". В тази връзка мениджърът на клуба Томас Франк даде актуална информация за нападателя:

"В момента Айвън е играч на Брентфорд. Ще бъда повече от щастлив, ако той остане при нас. Той е голмайстор и е много добре да го имаш в отбора си, така че ако искаш да го купиш, ще е скъпо.”

Манчестър Юнайтед и преди беше свързван с интерес към Тони, но Франк предупреди, че всяка сделка ще бъде „скъпа“ за желаещия да го има в състава си клуб.

7222024I.webp
Айвън Тони има една година от договора си с Брентфорд ( Източник снимка- Getty )


В момента нападателя е оценяван на около 50 мил. евро (42 мил. паунда), но ако не решат да рискуват да го загубят със свободен траснфер през следващото лято, от Брентфорд със сигурност ще трябва да преговарят за по-ниска цена с потенцииалните купувачи.

Освен с Манчестър Юнайтед спекулациите свързват 28-годишния Айвън Тони също и с Арсенал и Челси.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ВРЕМЕ ЗА ТРАНСФЕРИ | Джошуа Зиркзее, Матейс де Лихт, Лени Йоро, Мануел Угарте":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини