Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед „близо“ до привличането на първото попълнение на сър Джим Ратклиф след намалена трансферна сума за клуба

Автор: tribunamanunited
1290
Манчестър Юнайтед е близо до сключването на сделка за халфа на Пари Сен Жермен Мануел Угарте, според съобщенията. Както изглежда, от INEOS са се спрели на уругваеца, който по всяка вероятност ще напусне ПСЖ след разочароващ първи сезон в клуба.

Манчестър Юнайтед осъществи официален контакт с Лил за Лени Йоро
Според репортера на "Sky Sports" Дхармеш Шет, Манчестър Юнайтед е осъществил първоначален контакт с френския клуб Лил относно привличането на защитника Лени Йоро през това лято....


23-годишният футболист пристигна от Спортинг Лисабон след сделка за £51 милиона през миналото лято, подписвайки петгодишен договор на Парк де Пренс.

Youtube banner


Но сега се смята, че той е недоволен от ситуацията си във Франция, след като започна само 21 от мачовете на ПСЖ в Лига 1, записвайки 37 участия във всички състезания.

6292024m2.webp
Мануел Угарте не е доволен от статута си в ПСЖ ( Източник снимка- Getty )


И Угарте се очертава като водеща цел за Манчестър Юнайтед в началото на ерата на сър Джим Ратклиф.

Според "ESPN" Уругвай централният халф е близо до завършване на трансфера си на "Олд Трафорд", след като е загубил вярата на Луис Енрике, като така или иначе вече се чувства неспокоен в Париж.

Манчестър Юнайтед „постигна споразумение“ с агента на Джошуа Зиркзee
Според съобщенията Манчестър Юнайтед вече се е договорил за размера на комисионната с агента на Джошуа Зиркзее - Киа Джорабчиан....


Съобщава се, че от ПСЖ няма да поискат 51 милиона паунда, които бяха дадени за подписа му през миналото лято, а Юнайтед са готови да сключат сделка на занижена цена.

"Олд Трафорд" е обявен за "най-вероятната" дестинация на Угарте. Но се твърди, че има конкурентен интерес за подписа на играча и от Атлетико Мадрид, Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд.

Манчестър Юнайтед се интересува от крайния защитник на Борнемут Милош Керкез
Ман Юнайтед може да се опита да подпише с левия защитник на Борнемут Милош Керкез през това лято....


Все пак Манчестър Юнайтед е фаворит в надпреварата за привличането на Мануел Угарте и той може да бъде се окаже първото ново попълнение на INEOS скоро след приключване на задълженията му за Копа Америка.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЕРИК ТЕН ХАГ ОСТАВА!!! ОТТУК НАКЪДЕ??? КАКВО СЛЕДВА за Манчестър Юнайтед?!?":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини