Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед договори личните условия на "интелигентен" нападател, оприличен на Гризман

Автор: tribunamanunited
2104
В опита си да осигурят първото ново попълнение за лятото, от Манчестър Юнайтед се съгласиха на личните условия на нов нападател, който в момента е на Евро 2024.

Сега, след като бъдещето на Тен Хаг е подсигурено и Дан Ашуърт пристигна на "Олд Трафорд", от Юнайтед са направили голяма стъпка към осигуряването на първия си трансфер.

Кристофър Вивел е готов да се присъедини към Манчестър Юнайтед с незабавен ефект като нов директор по набирането на играчи
Кристофър Вивел постигна пълно споразумение с Манчестър Юнайтед да стане техен нов директор по набирането на играчи „с незабавен ефект“, според Флориан Плетенберг и Дейвид Орнстейн....


Информация от "Caught Offside" гласи, че "Червените дяволи" вече са договорили личните условия с Джошуа Зиркзее и обсъждат с Болоня предпочитания начин да се плати освобождаващата му клауза от £34 милиона.

7.6.2024A2.webp
Джошуа Зиркзее е готов да премине на "Олд Трафорд" ( Източник снимка- Getty )


Спечелвайки предимство пред Арсенал и Милан в надпреварата за подписа на младия нидерландец, който е на Евро 2024 с националния си отбор, Юнайтед може да намери отговора на проблемите си в атака през следващата кампания.

Youtube banner


Креативността на Зиркзее може да бъде много полезна за основния нападател на "Червените дяволи" - Расмус Хьойлунд, като според FBRef.com профилът на нидерландеца като играч е близък до този на суперзвездата на Франция - Антоан Гризман, като за Юнайтед 23-годишният нападател може да изпълнявайки ролята, която Гризман изпълнява за "петлите".

Манчестър Юнайтед „близо“ до привличането на първото попълнение на сър Джим Ратклиф след намалена трансферна сума за клуба
Манчестър Юнайтед е близо до сключването на сделка за халфа на Пари Сен Жермен Мануел Угарте, според съобщенията. Както изглежда, от INEOS са се спрели на уругваеца, който по всяка вероятност ще напусне ПСЖ след разочароващ първи сезон в клуба....


Бившият играч на Байерн Мюнхен има 7 асистенции в 37 мача за Болоня през изминалия сезон, които се добавят към 12-те му гола за кампанията. В предишния си клуб Андерлехт, където беше под наем от "баварците", Зиркзее записа 13 асистенции в 47 мача, което навежда на мисълта, че нидерландецът наистина може да бъде полезен за атакувашите си съотборници.

Описан като "интелигентен" играч от Яцек Кулиг от "Football Talent Scout", всички признаци сочат, че нападателят на Болоня може да окаже значително влияние върху играта на Манчестър Юнайтед през следващия сезон под ръководството на сънародника му Ерик тен Хаг.

Джарад Брантуейт се отдалечава от Манчестър Юнайтед след съобщение за трансфер за £20 милиона
Опитът на Манчестър Юнайтед да привлече защитника на Евертън Джарад Брантуейт на "Олд Трафорд" заплашва да се превърне във всепоглъщащата сага през летния трансферен прозорец....


И все пак Джошуа Зиркзее е висок 1.93 м., така че той със сигурност може да играе и на върха на атаката като сам централен нападател.

Предстои да видим какво ще бъде взаимодействието му с Расмус Хьойлунд, ако бъде пускан като втори нападател зад датчанина.

Ако трансферът на Зиркзее на "Олд Трафорд" през това лято бъде успешен, най-вероятно официално развитие по въпроса ще има чак след приключване на ангажиментите на играча към Нидерландия на Евро 2024.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ЕРИК ТЕН ХАГ ОСТАВА!!! ОТТУК НАКЪДЕ??? КАКВО СЛЕДВА за Манчестър Юнайтед?!?":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини