Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед е готов да договори сделка за 30-34 милиона паунда за продажбата на Мейсън Грийнууд

Автор: tribunamanunited
1902
Манчестър Юнайтед е готов да продаде Мейсън Грийнууд през летния трансферен прозорец, но само ако желанта цена бъде договорена.

Според изданието "Ла Гадзета дело Спорт" Ювентус напредва в преговорите, за да си осигури привличането на английския нападател от "Червените дяволи".

6.7.2024MG.webp
Ювентус със сериозен интерес към Мейсън Грийнууд ( Източник снимка- Getty )


Реномираната италианска медия докладва, че крилото вече е казал „Да“ на преминаването си при „бианконерите“.

Твърди се, че от Манчестър Юнайтед са готови да се споразумеят за сделка на стойност 30-34 милиона паунда (35-40 милиона евро) за продажбата на Мейсън Грийнууд през летния трансферен прозорец.

Манчестър Юнайтед се интересува от крайния защитник на Борнемут Милош Керкез
Ман Юнайтед може да се опита да подпише с левия защитник на Борнемут Милош Керкез през това лято....


Исканата сума е „твърде голяма“ за "Старата госпожа", като от италианския гранд считат, че искането е неразумно, тъй като договорът на играча ще изтече през следващата година.

В тази връзка гигантите от Серия А се опитват да договорят с Юнайтед по-ниска цена, като също работят за намиране на „изгодни формули“.

Youtube banner


От Ювентус могат да включат доказан креативен футболист като Федерико Киеза в сделката. Италианецът също ще бъде свободен да напусне през следващата година и от клуба от Торино обмислят да се разделят с него през това лято, за да не го загубят със свободен трансфер през 2025 г.

От "Ла Гадзета дело Спорт" твърдят, че Манчестър Юнайтед е достатъчно голям клуб, способен да убеди италианския национал да премине на "Олд Трафорд".

6.7.2024MGF.webp
Киеза ще играе на Европейското с Италия ( Източник снимка- Getty )


През миналия сезон Мейсън Грийнууд започна 30 мача в Ла Лига за Хетафе и директно допринесе за 14 гола. Киеза стартира 25 мача в първенството за Ювентус и има директен принос за общо 12 гола.

Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро и да го замени с „отличен“ халф
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед иска да продаде Каземиро през това лято и да го замени с „отличен“ полузащитник, на когото Бруно Фернандеш много се възхищава....


Предстои да видим каква ще е развръзката с Мейсън Грийнууд и Манчестър Юнайтед, като на този етап изглежда, че изходящ трансфер е много вероятен.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "ШАМПИОНИ 🏆 ФА КЪП 2023/2024 | Манчестър Сити 1-2 МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД | ФЕН РЕАКЦИЯ":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини